Минфин - Курсы валют Украины

Установить
4 сентября 2015, 15:50 Читати українською

Діамантбанк продає cрібну монету-талісман «Грошова жабка»

У відділеннях Діамантбанку з’явилася новинка – срібна монета-талісман із зображенням «Грошової жабки», яка може стати чудовим подарунком, що принесе щастя Вам і Вашим близьким!
Багато хто знає, що жаба – один із найвідоміших символів багатства. З давніх-давен вважали, що вона приносить удачу в матеріальній сфері та є провісником фінансового успіху.
Завдяки застосуванню цифрового друку, зображення жабки яскраве і насичене. Бурштинові вставки в очах жаби контрастують із її соковито-зеленим забарвленням. Надзвичайна якість монети підкреслює високий рельєф.
Срібний талісман має оригинальний футляр із зображенням грошової жабки, яка оберігає скарб із золотих монет.
Ця чудова монета стане гарним подарунком і принесе своєму власнику добробут, фінансову незалежність та успіх у справах.
Рік випуску монети – 2015, представлена Монетним двором Польщі, викарбувана зі срібла 999-ої проби у якості пруф, має вагу – 31,1 г та розмір – 32 мм.
З асортиментним рядом усіх монет, які пропонує своїм клієнтам Діамантбанк, можна ознайомитися на офіційній сторінці банку diamantbank.ua/coins.html
Отримати більш детальну інформацію про монети та банківські метали можна зателефонувавши до Інформаційного центру банку за номером 0 800 308 303 (дзвінки безкоштовні з усіх телефонів по всій Україні).

Комментарии

Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться