Минфин - Курсы валют Украины

Установить
21 мая 2015, 11:46 Читати українською

«Кредобанк» підтримав низку освітніх заходів для студентів з нагоди 25-річчя роботи на ринку

«Кредобанк» підтримав низку освітніх заходів для студентів з нагоди  З нагоди 25-річного ювілею ПАТ «Кредобанк», що було відзначено 14 травня, «Кредобанк» підтримав серію заходів для львівських студентів. Зокрема, банк виступив партнером всеукраїнської науково-практичної конференції TEDx LNU, а волонтери – працівники головного банку провели низку майстер-класів для студентів львівських вузів.
Всеукраїнська наукова конференція TEDx LNU відбулася у Львівському національному університеті ім. Івана Франка на початку травня. Крім організаційної підтримки, банк також долучився до тематичного наповнення конференції. Так, перед 600 львівськими студентами, що відвідали конференцію, виступив голова правління «Кредобанку» Дмитро Крепак. Його доповідь «Економічний розвиток та його вплив на майбутнє банківської сфери» дала студентам новий погляд на можливості залучення внутрішніх та зовнішніх інвестицій, позиціонування регіонів та створення умов для вільного розвитку бізнесу.
Майстер-класи для студентів від керівників «Кредобанку» відбулися у Національному університеті «Львівська Політехніка» та Львівському національному університеті ім. І.Франка. Львівські студенти дізналися про найкращі практики маркетингу, електронного бізнесу, зв’язків з громадськістю та банківської безпеки та контролю, а також прослухали лекцію з економічної та політичної трансформації держав Центральної Європи з акцентом на приклади польських та українських реформ. По завершенні майстер-класів студентам було запропоновано виконати творче завдання, за яке кожен учасник отримав шанс виграти в подарунок планшет від банку.
«Своє 25-ліття «Кредобанк» зустрів вагомими успіхами в основній діяльності. Незважаючи на несприятливі зовнішні умови, банк стабільно отримує прибуток, повернувся до групи великих банків, став лідером на ринку автокредитування та впроваджує нові банківські продукти, – говорить Голова Правління ПАТ «Кредобанк» Дмитро Крепак. – Сьогодні банк як ніколи впевнено дивиться в майбутнє, і ми в «Кредобанку» прагнемо сприяти розвиткові майбутнього України та ділитися зі студентами своїм досвідом та знаннями» 25-річчя роботи на ринку.

Комментарии

Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться