Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Временная цена на газ для Украины может быть утверждена до конца мая — Оттингер

У стран есть ещё 2 недели для предотвращения отключения газа

Временная цена на газ для Украины может быть утверждена до конца мая — Оттингер
Фото: ua-ru.info

Комментарии - 5

+
0
u0203
u0203
15 мая 2014, 10:54
#
Ситуація із газом в Україні є прямим наслідком усунення від влади проросійського президента Януковича. Росія не вважає Україну державою а українців нацією.
Події на сході України є бажанням Росії повернути під свій вплив Україну. По цій причині ніякі переговори із представниками сходу та півдня України ні до чого не призведуть. Підтримка проросійського блоку депутатів всіх рівнів в Україні є очевидною. Так вони за згоди Росії мають можливість збагачуватися.
Єдиний вихід це створення надійного кордону по всьому периметру України. За пропуск російської зброї в Україну керівника прикордонної служби на звалище історії.
ВЛАДА!!! Створи нормальні умови для Українського народу.
Чому попередній попереднього керівника Рівненської області має приватний готель в Празі...?
Чому попередній керівник Рівненської області виплачує зарплату в конвертах та...?
Чому золотий батон від «Румянця» ...?
Очевидно що це індульгенції на право стригти народ.
Цю ситуацію хоче зберегти Росія.
Бідні, нещасні люди на південному сході, за пару гривень, змушені хоч так заробляти собі на хліб. Цим користаються наші т.з. олігархи. І тому, ВЛАДА, переговори вам треба вести з ними. Вони біля вас у верховній зраді.
Тому переговори — дорога до попереднього режиму, а вам…

ІМХО.
+
+47
Dzhura
Dzhura
15 мая 2014, 11:25
#
И не лень тебе столько печатать бреда?
+
+19
newmen
newmen
15 мая 2014, 13:03
#
Погранцы давно разбежались, так что восточная граница это теперь не ваша забота, охраняйте западную. А здесь мы сами наведем порядок и будем решать кому и куда ходить и чего носить. Или считайте что её взяли в бессрочную аренду. ОК?
+
+29
smarty
smarty
15 мая 2014, 12:54
#
Та власть которая пришла в замен старой, при изменении вектора развития из пророссийского на проамериканский думала что все пройдет гладко и молчаливо.А тут сюрприз РФ отобрала предмет торга — полуостров Крым, как раз там где Америка просто мечтала сделать свою военную базу и за это была готова засыпать кредитами новую власть.Но РФ уже не та что при Ельцине.
+
+14
Donkey
Donkey
15 мая 2014, 20:19
#
Он прав. Фирташ ведет плотные переговоры и очень близок к решению с «кремлевскими голубями» (Медведев, Миллер). Единственное чего не хватает — это легитимного президента. 27 мая он будет у Украины судя по всему в первом туре во многом благодаря тому же самому Фирташу. 29-30 будет решение по газу. Жаль погибших украинцев в Киеве на Майдане, в Одессе 2 мая, на востоке Украины. Светлая им память
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться