Минфин - Курсы валют Украины

Установить
24 апреля 2011, 10:40 Читати українською

Осенью доллар может стоить как 11, так и 6 гривен — эксперт

«Любые заявления относительно курса доллара на сегодня не имеют под собой оснований, ведь никто не может прогнозировать, что будет с международными платежными средствами. Я могу предположить, что доллар будет стоить осенью 6 гривен, но это все слова», — сказал заместитель председателя НБУ Сергей Яременко.

Осенью доллар может стоить как 11, так и 6 гривен — эксперт
Доллар. Фото с сайта segodnya.ua

«Внешний торговый баланс Украины складывается плохо. Если брать сегодняшний тренд, то в части валютных поступлений будет не очень хорошо. Однако сейчас нет той внешней константы, на которую мы бы рассчитывали, только исходя из внутренних усилий», — сказал Яременко.

По его словам, «роль правительств как украинского, так и мировых, ограничена». «События в Японии и Африке доказали это», — добавил эксперт.

Комментарии - 9

+
+3
sla
sla
24 апреля 2011, 12:31
#
Точнее так:
«Будь-які заяви щодо курсу долара наразі не мають під собою підстав, адже ніхто не може прогнозувати, що буде з міжнародними платіжними засобами. Я можу припустити, що долар коштуватиме восени 6 гривень, але це все слова», — таку думку висловив УНН заступник голови Нацбанку України Сергій Яременко, коментуючи заяву Наталі Королевської про те, що восени долар може коштувати до 11 гривень.
+
0
sla
sla
24 апреля 2011, 12:50
#
Отчёт НБУ — www.bank.gov.ua/Publication/econom/Balans/State_2011_pr.pdf
газа много берём +
«Особливо варто відзначити високі темпи зростання імпорту
продукції машинобудування – 85% за перші 2 місяці,
у тому числі автомобілів (2.1 раза)»
+
+30
somilitark
somilitark
24 апреля 2011, 13:07
#
Торгбаланс в заднице, платежный за ним, но что-то произойдет и все будет гуд, размышления фюрера апрель 1945 года
+
+4
sla
sla
24 апреля 2011, 13:42
#
Helmins: А чем вам не нравится задница? Главное что бы человек хороший попался.
+
+17
somilitark
somilitark
24 апреля 2011, 13:58
#
Но 40 с лишним миллионов, это слишком
+
+15
1fig
1fig
24 апреля 2011, 18:57
#
Бабка на двое гадала. То ли дождик, то ли снег:)
+
+49
Maleficarum
Maleficarum
25 апреля 2011, 9:00
#
Любопытно другое… Что этот бред несёт чел обличённый властью… И занимающий государственную должность… Понятно- какой контингент рулит страной и в частности такими установами как НБУ… Один олух- заверяет шо при цене бензуса и ДТ сегодняшней- цены на продукты осенью будут ниже нежели сегодня… Другой олух- ответственный на курсообразование говорит о «возможном коридоре» от 6-ти жо 11 грв за доллар…
+
+7
u0203
u0203
25 апреля 2011, 11:46
#
Потрібно розуміти, що фактичний (реальний) курс гривні до іноземних валют залежить перш за все від економічної ситуації в країні — читай політики влади. На сьогоднішній день, на мою думку, політика спрямована на викачування ресурсів, для цього робиться все можливе. Для збереження «хорошої гримаси» при «поганій грі» НБУ має завдання утримувати курс гривні в певних межах. Давайте подивимося, чи є підстави для оптимізму НБУ. Що ми спостерігаємо: ріст цін, фактичне зменшення доходів населення. Це неминуче призведе до зменшення споживання. Виробництва, як такого, у нас немає. А воно начебто нікому і не потрібне. Очікуємо зменшення торгового балансу. Можливий ріст експорту металургії через офшори, для мінімізації податків. Регулярний різкий ріст цін на нафтопродукти теж не сприяє економічній ситуації. Отже ціни на продукцію с/г і не тільки неминуче будуть рости. Питання риторичне: чи є підстави в одного із керівників НБУ очікувати курсу 6 гривень за 1 ЮСД? Скоріше ці слова спрямовані (направлені) на збільшення валютних резервів у НБУ за рахунок ошуканого власника ЮСД.
Р.С.
У післявоєнні роки в Німеччині за лопати бралися усі, а не тільки просте населення. Економіка відбудовувалася при затягнутих пасках усіх громадян Німеччини. При непомірних апетитах одних заклики швидше звучать як братися за вила.
+
+13
RaSvet
RaSvet
25 апреля 2011, 14:09
#
Употребление пива на ночь не только вредно, но и полезно.
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться