Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Укргазбанку: Охтирка, вул. Ярославського, 4

Адреса:
Сумська область, Охтирка, вул. Ярославського, 4
Телефон:
+38 (0542) 77-93-54
Час роботи:
Пн-Чт: 09:00-18:00, Пт: 09:00-16:45, перерва: 13:15-14:00, (каса: 09:00-17:00, Пт: 09:00-16:00, без перерви), Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зареєструватися . Реєстрація займає близько 30 секунд.
5
1 серпня 2022, 16:45
сьогодні намагався оформити депозит у цьому відділенні. сам я проживаю в смт Котельва Полтавської області. відстань 30 км. та назад. прийняли гарно і ввічливо оформили первинний пакет документів, а далі почалися мені незрозумілі перевірки стосовно політично важливого стану. виявилося, що я нібито колись працював керіником АТ «Автомобільні дороги України», що для мене стало повною несподіванкою, і мені потроібно довести що це не я, мені цікаво чому я повинен це доводити? якщо по всіх базах даних є ІПН і іншого такого бути не може, є паспорт громадянина України, і інші дані, то як таке можливо, і чому самі працівники банку цього бачити вперто не хочуть? дуже цікаво.
Коментарі (2)
Ответ банка
Укргазбанк
2 серпня 2022, 17:39
Доброго дня, Сергію!

Закон України про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення (№361-IX від 06.12.2019), зобов’язує банк при вивченні клієнта визначати, зокрема, його приналежність до політично значущих осіб (членів їх сім’ї та/або осіб, пов’язаних з політично значущими особами). Нажаль, така інформація, як реєстраційний номер облікової картки платника податків (ідентифікаційний код), паспортні дані не зазначено у реєстрах політично значущих осіб. Тож, при співпадінні по ПІБ з політично значущою особою, банк був змушений звернутися до Вас для підтвердження або спростування даної інформації. Для продовження співпраці з банком, просимо Вас звернутися до представника відділення — Катерини, за номером телефону (05446) 6-17-01.
4
11 липня 2022, 13:51
Відбулася заміна карти (через втрату). Нова карта була видана, але працівник банку не попередив про авторизацію і як її потрібно правильно провести. Також на гарячій лінії повідомили, що потрібне кодове слово, але у відділенні банку чомусь про нього ніхто не сказав. Хотіли звернутися на гарячу лінію відділення в м.Охтирці та на дзвінки ніхто не відповідав!
Написати коментар
Ответ банка
Укргазбанк
13 липня 2022, 18:13
Шановна Галино!
За результатами розгляду Вашого звернення виявлено, що порушені Вами питання стосуються не особисто Вас, а нашого клієнта. Наразі, з ним встановлено зв'язок та опрацьовано його питання. Дякуємо за звернення.
1
5 травня 2021, 16:12
Обратились в банк за ипотекой. Работник банка не смог зарегистрировать от нас заявку по причине отсутствия оценки недвижимости. Оценку проводит аккредитованный банком оценщик и эта услуга стоит около 5000 грн. И все это даже до предварительного решения о выдачи ипотеки. Может Укргазбанк считает 5000 грн. не очень-то большими деньгами, которые можно отдать за услугу в дальнейшем возможно и не нужную.
Коментарі (2)
Головна / Банки України 🏦 / Укргазбанк 💰 / Відділення та банкомати Укргазбанку в Охтирці 🏦 / Відділення Укргазбанк: вул. Ярославського, 4, Охтирка
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Укргазбанку за адресою Охтирка, вул. Ярославського, 4. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Укргазбанку - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Укргазбанку розташованому за адресою  Охтирка, вул. Ярославського, 4- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.