Мінфін - Курси валют України

Встановити

ШАНОВНІ ВКЛАДНИКИ ТА ІНШІ КРЕДИТОРИ ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «БАНК НАЦІОНАЛЬНИЙ КРЕДИТ»

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
без оцінки
BankNatCred 9 червня 2015, 9:53
На підставі постанови Правління Національного банку України від 05 червня 2015 року №358 «Про віднесення ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «БАНК НАЦІОНАЛЬНИЙ КРЕДИТ» до категорії неплатоспроможних» виконавчою дирекцією Фонду гарантування вкладів фізичних осіб 05.06.2015 прийнято рішення №114 про запровадження з 08.06.2015 тимчасової адміністрації та призначення уповноваженої особи Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на здійснення тимчасової адміністрації у ПУБЛІЧНОМУ АКЦІОНЕРНОМУ ТОВАРИСТВІ «БАНК НАЦІОНАЛЬНИЙ КРЕДИТ» (далі – ПАТ «БАНК НАЦІОНАЛЬНИЙ КРЕДИТ»).

Уповноваженою особою Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на здійснення тимчасової адміністрації в ПАТ «БАНК НАЦІОНАЛЬНИЙ КРЕДИТ» призначено працівника Фонду Онищука Дмитра Вікторовича.

Тимчасову адміністрацію у ПАТ «БАНК НАЦІОНАЛЬНИЙ КРЕДИТ» запроваджено строком на 3 місяці з 08 червня 2015 по 07 вересня 2015 року включно.

Протягом дії тимчасової адміністрації вкладники ПАТ «БАНК НАЦІОНАЛЬНИЙ КРЕДИТ» можуть отримати свої кошти за договорами банківського вкладу (депозиту), строк дії яких закінчився, та за договорами банківського рахунку. Виплати за зазначеними договорами здійснюються в розмірі вкладу, включаючи відсотки, нараховані на день прийняття рішення Національним банком України про віднесення банку до категорії неплатоспроможних та початку процедури виведення Фондом гарантування вкладів фізичних осіб банку з ринку, але не більше 200 тисяч гривень.

Подавати до Банку або до Фонду гарантування вкладів фізичних осіб заяви на виплату коштів за договорами банківського рахунку та за договорами банківського вкладу не потрібно. За такими договорами виплата коштів здійснюватиметься за списками вкладників, які формує уповноважена особа Фонду гарантування вкладів фізичних осіб.

детальніше: bnk.ua/

Коментарі - 1

+
0
lubimov
lubimov
9 червня 2015, 17:08
#
Обычные жулики, решил сделать проплату в
ближайшем банке, зашел-отдал в касу деньги,
около 20тис грн, дали квитанцию и все-
досвидание, временная администрацыя.Теперь
ни средств ни проплаты.В банке знали что
перечисления не проходят, но с улыбкой забрали деньги.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 
Головна / Банки України 🏦 / Національний кредит Банк 💰 / Відгуки про Банку Національний кредит 📝 / ШАНОВНІ ВКЛАДНИКИ ТА ІНШІ КРЕДИТОРИ ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «БАНК НАЦІОНАЛЬНИЙ КРЕДИТ»