Мінфін - Курси валют України

Встановити

НЕ Профессионалы !

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
без оцінки
lera21199 27 червня 2013, 15:33
Так вот расскажу, как это было: На проспекте Шевченко отделение Одесса 26.07.2013 решила совершить обмен валюты. Подаю для обмена валюту и загран паспорт Украины, после долгой беготни кассир, говорит что я не гражданин Украины и она не может совершить обмен. Все достаточно просто паспорт гражданина Украины загран и там штамп о консульском учете в Республике Молдова. Кассир начала требовать паспорт МОЛДОВЫ ГОВОРИТЬ, ЧТО Я НЕ ЯВЛЯЮЬ ГРАЖДАНИНОМ Украины. Покинув данное отделение, через 100 метров совершила обмен в течении 1 минуты в другом банке. Руководство для начало должно, как то проводить инструктаж с сотрудниками.

Коментарі - 1

+
0
Юлія Кіндра
Юлія Кіндра
25 липня 2013, 12:14
#
Lera21199, добрий день!
Дякуємо, що проінформували. Ми з’ясуємо деталі та, якщо необхідно, здійснимо заходи для того, аби уникнути подібних ситуацій в майбутньому.

Щодо здійснення валюто-обмінних операцій – нижче роз’яснення НБУ про порядок їх проведення фінансовими установами та документів, на підставі яких банк може надати такі послуги.

Проведення валютно-обмінних операцій здійснюється на підставі документів, що дають можливість з'ясувати резидентність фізичної особи:

для фізичної особи — резидента: паспорт громадянина України, паспорт громадянина України для виїзду за кордон без відмітки, що підтверджує постійне проживання за кордоном, посвідчення особи без громадянства для виїзду за кордон, що видане в Україні, посвідчення біженця, що видане в Україні, посвідка на постійне проживання в Україні;

для фізичної особи — нерезидента: національний паспорт громадянина іншої держави, паспорт громадянина України для виїзду за кордон з відміткою в паспорті про постійне проживання за кордоном, акредитаційна картка, видана Міністерством закордонних справ України.

Під час здійснення валютно-обмінних операцій, зазначених у пункті 1.2 глави 1 Інструкції, незалежно від суми операції, касовий працівник за допомогою ксерокса робить копію першої та другої сторінки паспорта громадянина України. У разі пред'явлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон або національного паспорта громадянина іншої держави касовий працівник знімає ксерокопію першої сторінки та за наявності відмітки про постійне місце проживання також і цю сторінку, у разі пред'явлення посвідки на постійне проживання — здійснюється ксерокопіювання машинозчитуваної сторінки (сторінки даних) посвідки на постійне проживання.

З повагою,
Юлія Кіндра
Зв’язки з громадськістю
ПУАТ «ФІДОБАНК»
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися