Мінфін - Курси валют України

Встановити

Результаты личного приема у первого зам. НБУ Писарука таковы

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
без оцінки
dedts 20 листопада 2014, 8:27
Уважаемые вкладчики!
1. Писарук на прием не пришел. Вместо него принимал Раевский К. — зам. нач. Департамента банковского надзора.
2. Раевскому были изложены факты, которые я изложила в «колективній вимозі», которую подписали вкладчики, пришедшие к НБУ с акцией поддержки требований о ВА(текст вимоги читайте в конце).
3. Раевский забрал вимогу и коллективную таблицу, которую мы составили по вашим вимогам и скаргам и обещал передать ее в правление НБУ.
4.Раевский сказал, что срок работы куратора истекает 21 ноября и в этот день правление НБУ примет решение относительно нашего банка с учетом нашей коллективной вимоги.
5. Я уточнила у Раевского тот факт, что 180 дней были даны банку для оздоровления, следовательно, после этого срока, банк либо обязан работать в полном объеме с 24 ноября, либо 24 ноября НБУ должен принять решение о признании банка неплатежеспособным. Он это подтвердил. Теоретически, если в понедельник, 24 ноября, на сайте НБУ не появится объявление о ВА, то вкладчики вправе идти в банк и требовать выполнения обязательств перед нами в полном объеме.
6. Юристом, который сидел на приеме, подверг критике наши вимоги и скарги, которые мы с вами оформляли относительно счета 9806. Он сказал, что вимога 2 не есть подтверждение того, что нам не выдали деньги. Для того, чтобы этот факт подтвердить, мы должны взять 2-х свидетелей и составить акт о том, что нам не выдали деньги за подписью двух свидетелей. Я подвергаю глубокому сомнению то, что для НБУ этот акт будет иметь юридическую силу. Однако, нет проблем. ИГ составит текст такого акта и будем его оформлять параллельно с вимогами и скаргой в НБУ. Смешно сказать, но почему то для юриста НБУ вимога 1 и 2 со штампом, датой и входящим не имеет значения, а какой то акт — очень важный документ. Для суда — возможно, но не для НБУ. Такая выдумка значит, что мы правильно оформляем наши вимоги.

Коментарі - 11

+
0
dedts
dedts
20 листопада 2014, 8:30
#
7. Раевский также сказал, что все наши скарги, которые мы уже подали в НБУ о счете 9806 уходят в банк, с которого требуют объяснения по поводу «письмового повідомлення». А также, юрист сказал, что счет 9806 не имеет лимита, что является откровенной неправдой. Почему же ССВ лонгирует наши договора, перекидывает деньги на вимогу, на текущие, делает все возможное, чтобы наши вклады не светились на счете 9806. Лимит этого счета есть. Я это точно знаю по Актив-банку и по Еврогазбанку. Другой вопрос, что НБУ не выгодно это подтверждать.
8. Таким образом, все мы ждем 24 ноября. Если ВА не вводят, то мы — ИГ, продолжаем свою работу в отделении №23, которое открылось на Московской, 8б. Мы продолжаем оформлять вимоги+акт и скаргу и наполнять коллективную таблицу для дальнейшей борьбы. У меня нет никаких сомнений в том, что ВА не введут. Мы планируем следующие действия: 28 ноября — проводим всеукраинский митинг, перед проведение Пресс-конференция новых акционеров ССВ в информационном агент
+
0
dedts
dedts
20 листопада 2014, 8:30
#
Колективна вимога.
На сьогоднішній день у ПАТ «Міський комерційний банк» склалися нестерпні умови для вкладників банку, а саме:
1. З лютого місяця 2014р. банк не повертає вкладникам кошти в повному обсязі згідно умов договорів. Працівники банку, спекулюючи політичною ситуацією в країні, ставлять вкладників перед категоричним фактом відмови в поверненні вкладів, та примушують таким чином пролонгувати вклади, мовляв, хоч проценти будете мати. По сьогоднішній день коштів для виплати вкладів в повному обсязі немає. Люди по всій Україні чекають повернення вкладів понад 9 місяців.
2. В Києві, в центральному офісі на вул. Мечникова, 2а близько сотні! вкладників із багатьох тисяч!, щоденно могли отримати тільки 500 грн. по списку, в який записувались з 5-ти годин ранку. Таким чином, банк робив вигляд, що виплати здійснюються. З кінця вересня цю пайку зменшили до 200 грн. З 23 жовтня жодних виплат немає по всій Україні, в т.ч. і в центральному офісі, який закрився 23 жовтня
+
0
dedts
dedts
20 листопада 2014, 8:31
#
3. В регіонах та столиці закрили близько 90% відділень банку. Вкладників не попередили. Кошти перевели у невідомому напрямку. Вирішити питання по своїм вкладам (отримання своїх коштів, отримання виписок по рахункам, довідок, реєстрація заяв, вимог, відміна автоматичних лонгацій, отримання елементарної інформації) унеможливлено відстанню в сотні кілометрів до нового місця базування коштів. Телефонувати до відділень марно. Слухавку ніхто не знімає. Всі категорії вкладників безпомічні в такій ситуації. На переписку з новим відділенням банку, куди перекинули кошти, йдуть місяці. Вирішити питання термінові неможливо. Міста, у яких закрили відділення банку: Ужгород, Мукачеве, Дніпродзержинськ, Новомосковськ, Умань, Харків, Вінниця, Полтава, Кіровоград, Миколаїв, Черкаси. В регіонах вкладники не отримують ані копійки процентів, чи вкладів з травня 2014р.
4. У регіональних відділеннях, які ще не закрили, місяцями немає електроенергії. В зв’язку з цим, жодних банківських операцій у відді
+
0
dedts
dedts
20 листопада 2014, 8:31
#
6. Відділення в зоні АТО, навпаки, не закрили і кошти вкладників нікуди не перевели, але реально відділення зачинені. Війна. Куди людям звертатись? Як вирішувати свої питання? Як забрати свої кошти?
7. Тисячі вкладників, у яких закінчується термін дії договору, пишуть заяви про повернення вкладів в день закінчення терміну договору. Але, банк ігнорує ці заяви, та, по закінченню терміну дії депозитних договорів, переводить кошти вкладників на поточні рахунки 2620, 2625 без згоди вкладників. Договори на ці рахунки банк оформляє без підпису вкладників. Також, мають місце факти пролонгації за тими вкладами, умовами договору яких це не передбачено. Так керівництво банку робить все можливе, щоб не обліковувати вимоги про повернення вкладів на рахунку 9806.
8. В Києві, більшість відділень скоротили та перевели кошти до відділення №23 на вул. Мечникова, 2а (центральний офіс). В це відділення також перевели кошти сотень вкладників з багатьох регіональних відділень. З 23 жовтня відді
+
0
dedts
dedts
20 листопада 2014, 8:31
#
9. У Києві, відділення № 7, по вул. Солом’янська, 33, три неділі поспіль не має електроенергії. Всі види послуг відсутні. Телефон відключений.
10. Канцелярія банку у головному офісі по вул. Мечникова, 2а заяви від вкладників категорично не приймає та не реєструє. Всіх відправляють до своїх відділень, які закриті, або, якщо вкладник приїхав з регіону, то він мусить їхати на Солом’янську, 33 (юридична адреса) та здавати там не заяву, а листа, якого просто забирають та, начебто, відправляють до головного офісу. Тобто, ваш лист не реєструють і можуть просто викинути.
11. У всіх відділеннях банку встановлений незаконний режим роботи з 9-30 до 15- 30. Працюючі вкладники вимушені відпрошуватися з роботи, щоб устигнути вирішити свої питання. Але, переважну кількість вкладників не відпускають з роботи так рано.
12. Сотні вкладників приїжджають з усіх куточків України до керівництва банку, щоб хоч якось вирішити свої питання. Але, їх ніхто не приймає. Куди та до кого людям звер
+
0
dedts
dedts
20 листопада 2014, 8:31
#
23 травня банк був визнаний проблемним. Банку надали 180 днів для оздоровлення, але банк так і не зміг відновити свою повноцінну діяльність. Строк оздоровлення минув. На підставі всіх вищевказаних порушень, ми, вкладники банку, вимагаємо від керівництва НБУ визнати банк неплатоспроможним. Ніякі нові власники, нові акціонери та нова наглядова рада не спроможні повернуть банк до повноцінної діяльності. Збільшення уставного капіталу банку направлять на виплати вкладникам у вигляді чергових подачок в 500 – 200 грн. по спискам з 5- ти годин ранку і тільки у одному із 26 відділень банку — у центральному. Наші вклади в повному обсязі нові хазяї банку не повернуть. Єдиний шанс для вкладників повернути свої вклади може надати тільки Фонд гарантування вкладів фізичних осіб. Все інше – черговий обман.
+
0
Andrey33
Andrey33
20 листопада 2014, 9:55
#
28 ноября во сколько и где? Я думаю никакой ВА не будет. И денег не будет. Скажут всем наблюдать за постепенным оздоровлением банка. Скажем до марта 2015, потом до декабря 2017, потом пообещают до 2020 отдать депозиты со сроком на 01.01.2014… Примерно так.
+
0
kosya46
kosya46
20 листопада 2014, 10:31
#
Я вкладчик из Харькова. В день окончания срока депозитного договора в отделении банка был составлен такой акт фиксации факта невыплаты денег. Акт подписал мой юрист(свидетель), я и директор отделения. Был поставлен штамп и входящий номер. Также мною было написано заявление о запрете открывать какие-либо счета без моего письменного согласия. Вимоги на выдачу денег и закрытия счетов были получены банком ( Харьков и Киев) еще за неделю до окончания срока договора. Также отослала полный пакет документов и в НБУ, в том числе и акт. Просила в письме проконтролировать НБУ, чтобы деньги перевели на 9860. Директор Харьковского отделения переслал акт и заявления в Головной банк. Итог — Головной банк ответил мне, что деньги с депозитного договора переведены на текущий счет на вимогу 2620. НБУ пока ничего не ответил, но думаю, что как и всех отправить в суд.
+
0
vasylviv86
vasylviv86
20 листопада 2014, 10:46
#
Просто хочу подякувати за ваш час і роботу. Погоджуюся з усіма пунктами вимоги.
+
0
vik85
vik85
20 листопада 2014, 14:25
#
25 листопада прошу львівян та усіх вкладників
котрі так чи інакше зацікавлені своїх законних вимог прийти на акцію протесту під НБУ
м.Львів вул.Коперніка.
з собою брати шини бочки дудки плакати будемо блокувати дороги (ходити безперестанку по зебрі) якшо нас непочують запалимо шини.

також можна викинути керівництво банку в смітники (також потірбно притарабанити із собою) всерівно нічорта нероблять, а саме Хтея Петра Орестовича керуючого дирекцією та віце призидента ССВ Скоропада Максима
+
0
Leora
Leora
20 листопада 2014, 15:00
#
Куда и когда приехать? Мы с Черкасс готовы ехать и стоять до конца нет больше сил терпеть за такое беззаконие должен кто-то ответить
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 
Головна / Банки України 🏦 / Міський Комерційний Банк 💰 / Відгуки про Міському Комерційному Банку 📝 / Результаты личного приема у первого зам. НБУ Писарука таковы