Мінфін - Курси валют України

Встановити

Вори й найжахливiший банк

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
sashaaz 26 липня 2014, 19:24
До нас роботу в турфiрму бiльше як рiк назад приходила працiвниця банку вiд. На Стефаника у Львовi, яку звать п.Уляна i вiдчайдушно розповiдала про прекраснi умови та обслуговування в банку. Як можем так нахабно брехати людям? Уляна, я особисто бажаю Вам i Вашiй сiм'i опинитися в такому становищi, як всi ошуканiвами клiэнти. Вам у життi це не минеться без вiдповiдальностi.
бiльше того, в центральному банку працiвники эхидно насмiхаються з проблем вкладникiв та постiйно брешуть в очi.
Банк э банкротом, оскiльки кошти украденi керiвництвом даноi установи. Чому НБУ закриваэ очi на проблемы вкладникiв? Чому анi мiлiцiя, анi НБУ не зважають на вкладникiв, i навiть не впускають клiэнтiв даноi установи для реэстрацii cкарг?
Пропоную доэднатися всiх обманутих львiв'ян до мiтингу в понедiлок на Стефаника й блокуванню вiдкриття вiддiлення того ж злодiйського банку пiд iншою назвою. Ми з чоловiком 100% будемо!

Коментарі - 3

+
+1
111111sss
111111sss
26 липня 2014, 21:08
#
Я Вас повністю підтримую! На жаль я проживаю у Львові і за сімейними обставинами не завжди можу прийти на мітінг навіть у своему місті.Але наша ініціативна група організувала два солідних пікетування Регіональної дирекції та ходили до Обласного управнінняНБУ.Викликали пресу і телебачення, міліцію результат наших дій всі бажаючи можуть подитвитись і всяти до дій у своїх містах проживання.Легким движением руки відкрийте і побачите:http://vgolos.com.ua/news/dyrektor_viddilennya_citycommerce_bank_zlyakavsya_gnivu_vkladnykiv_i_zakryvsya_u_kabineti_152081… Крім того прочитайте на сайті: www.stopbank.com.ua:…
Не перестают жаловаться вкладчики других банков, где ВА еще нет и в помине, – Финансовая инициатива, VAB Банк, CityCommerce Bank. «В Сити Коммерсе не выплачивают депозиты, а также введен запрет на открытие новых и пополнение существующих вкладов. Не выплачивают проценты. Только в Киеве в 23-м отделении выдают по 500 грн. в день. Людей очень много приходит, по 40–50 человек, занимают очереди с 6 утра», – рассказал читатель«Денег».
В банке подтверждают информацию о том, что запрет на открытие новых вкладов действительно есть. «Проценты платим, суммы разные по выплате. Переговоры с Нацбанком идут», – немногословны в пресс-службе. Якобы 10 июля 2014 года акционеры еще влили денег в этот банк, но какая сумма и повлияет ли она на восстановление платежеспособности банка, увы, пока неясно.
+
+1
Chausesku2005
Chausesku2005
26 липня 2014, 21:45
#
Ми самі винні у всьому. Такі установи взагалі не повинні з’являтися. Скільки казали при кризі 2008, що не можна роздавати кредити. І потім дуже швидко почали знову роздавати. Такі речі треба заборонити. Звісно не має права на існування і донецький Профінбанк. Якщо депутати і судді не спроможні це припинити то воні мусять піти. Куди? Да хоч у вічність.
+
0
sashaaz
sashaaz
27 липня 2014, 9:01
#
Мiй чоловiк теж був на пiкетi пiд банком та нбу у львовi. Банк все ще розраховуэ нiчого не вiддавати пiд мовчазну згоду позичальникiв. Тому потрiбно надавали якомого бiльше розголосу данiй ситуацii. Нбу НЕ ЗМОЖЕ довго закривати очi на проблему. Вирiшення прийде:)
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися