Мінфін - Курси валют України

Встановити

Банк ФОРУМ має працювати!!!

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
YURA30 23 березня 2014, 19:45
Від нової влади ми чекали кращого! За це гинули на майдані наші брати! Але не так сталося як бажалося!.. Прості громадяни стали заручниками політичних розправ. Кровні, які ми заробляли і не один десяток років нова влада намагається у нас забрати. Банк Форум — хороший банк, люди йому довіряють. Такий банк губити не можна!!! Якщо так повестися їз Форумом, то що тоді робити з іншими? Може всю банківську систему знищити????? Ми не за це боролися!!! Ми розраховували і розраховуємо на інше — краще наше майбутнє і майбутнє наших дітей!!! ВКЛАДНИКИ НЕ МОВЧІТЬ!!! Захищайте себе, своїх дітей, свої сімї. Якщо нас НБУ не почує і найближчим часом не вирішить цю безглузду ситуацію — значить на Майдан і до кінця, за справедливість!!! Банк має працювати!!!, а наші інтереси і наші кровні мають бути збережені. Представники влади, високопосадовці НБУ ввійдіть в «шкіру» простого громадянина, який багато років важкою працею заробляв ці кошти для своїх дітей, довірив їх банку і вони працювали иакож на економіку нашої ДЕРЖАВИ. Ми не заслуговуємо на те, щоб нас «кинули»!!! НЕ РУЙНУЙТЕ ЛЮДСЬКІ ДОЛІ!!! Допоможіть ФОРУМУ!!! Не катуйте людей!!!
Велику вдячність висловлюю членам і активним учасникам ініціативної групи!
Вкладники, нам всім необхідно оперативно згуртуватись навколо цих найактивніших ЛЮДЕЙ, уважно слідкувати за їх роботою і надавати всю необхідну допомогу заради самих себе, своїх дітей і їх майбутнього.
СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!!!

Коментарі - 1

+
0
selena6
selena6
24 березня 2014, 9:37
#
Да, власть теряет рейтинги. со слезами на глазах смотрю новости о наших военных в крыму, которых тенюх просто кинул на произвол. они готовы защищать свою страну, они готовы продолжать службу в рядах армии украины, а им говорят: «сидите смирно! не рыпайтесь! ждите команду»… и НИЧЕГО не делают… занимаются ес, летают на переговоры куда-то, а в итоге крым ушел безвозвратно (все мы это с горечью понимаем). командывание прости дать команду, что делать. а тенюх им: «плохо вы свой состав воспитывали, раз они не хотят оставаться с украиной». беркут предали, военных предали, крымчан предали, восток предали. что хочет эта власть получить в ответ? я житель востока, я патриотка и люблю украину ВОПРЕКИ муд*кам у власти. но когда мне обещают прислать правый сектор, чтоб навести порядок в моей области, мне становится страшно и тоже хочется бежать куда-нибудь. крымчан напугали сашей белым и иже с ними. вот они и попросили защиты от беспредела…
власть, пока вы там занимаетесь люстрацией (читать: рубите головы всем неугодным, несмотря на их знания, умения, заслуги), у народа происходит ФРУСТРАЦИЯ.
сбавьте обороты, прислушайтесь к людям
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися