Банк ФОРУМ має працювати!!!

Від нової влади ми чекали кращого! За це гинули на майдані наші брати! Але не так сталося як бажалося!.. Прості громадяни стали заручниками політичних розправ. Кровні, які ми заробляли і не один десяток років нова влада намагається у нас забрати. Банк Форум — хороший банк, люди йому довіряють. Такий банк губити не можна!!! Якщо так повестися їз Форумом, то що тоді робити з іншими? Може всю банківську систему знищити????? Ми не за це боролися!!! Ми розраховували і розраховуємо на інше — краще наше майбутнє і майбутнє наших дітей!!! ВКЛАДНИКИ НЕ МОВЧІТЬ!!! Захищайте себе, своїх дітей, свої сімї. Якщо нас НБУ не почує і найближчим часом не вирішить цю безглузду ситуацію — значить на Майдан і до кінця, за справедливість!!! Банк має працювати!!!, а наші інтереси і наші кровні мають бути збережені. Представники влади, високопосадовці НБУ ввійдіть в «шкіру» простого громадянина, який багато років важкою працею заробляв ці кошти для своїх дітей, довірив їх банку і вони працювали иакож на економіку нашої ДЕРЖАВИ. Ми не заслуговуємо на те, щоб нас «кинули»!!! НЕ РУЙНУЙТЕ ЛЮДСЬКІ ДОЛІ!!! Допоможіть ФОРУМУ!!! Не катуйте людей!!!
Велику вдячність висловлюю членам і активним учасникам ініціативної групи!
Вкладники, нам всім необхідно оперативно згуртуватись навколо цих найактивніших ЛЮДЕЙ, уважно слідкувати за їх роботою і надавати всю необхідну допомогу заради самих себе, своїх дітей і їх майбутнього.
СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!!!

selena6
selena6
24 березня 2014, 9:37
Да, власть теряет рейтинги. со слезами на глазах смотрю новости о наших военных в крыму, которых тенюх просто кинул на произвол. они готовы защищать свою страну, они готовы продолжать службу в рядах армии украины, а им говорят: «сидите смирно! не рыпайтесь! ждите команду»… и НИЧЕГО не делают… занимаются ес, летают на переговоры куда-то, а в итоге крым ушел безвозвратно (все мы это с горечью понимаем). командывание прости дать команду, что делать. а тенюх им: «плохо вы свой состав воспитывали, раз они не хотят оставаться с украиной». беркут предали, военных предали, крымчан предали, восток предали. что хочет эта власть получить в ответ? я житель востока, я патриотка и люблю украину ВОПРЕКИ муд*кам у власти. но когда мне обещают прислать правый сектор, чтоб навести порядок в моей области, мне становится страшно и тоже хочется бежать куда-нибудь. крымчан напугали сашей белым и иже с ними. вот они и попросили защиты от беспредела…
власть, пока вы там занимаетесь люстрацией (читать: рубите головы всем неугодным, несмотря на их знания, умения, заслуги), у народа происходит ФРУСТРАЦИЯ.
сбавьте обороты, прислушайтесь к людям