Мінфін - Курси валют України

Встановити

Давайте разом вбивати свої кошти:Актив банк(Київське відділення вул. Борисоглебська, 3) Не віддають депозити. Давайте разом вбивати свої кошти

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
без оцінки
kushin 15 квітня 2014, 23:29
Доброго дня! Мабуть в мене ситуація нічим не відрізняється від описаних вже в попередніх відгуках… проте вирішила все ж таки поставити свій анти«лайк» цьому банкові!
Мали в банку декілька депозитних рахунків: в гривні, в долларах та євро. Проблеми почались ще в лютому місяці, коли скінчився самий маленький долларовий депозит (всього то 800$) і нам його не видали, а пролонгували автоматично і без попередження! Коли ми запросили тепер достокове розірвання депозиту (так як пролонгація була без згоди), сказали що це не можливо, і видати гроші вони зможуть лише по закінченню терміну!
Погодилась, і дістала ще більшу мороку, коли прийшла через місяць за грошима — сказали забрати(всього то 800$) зможу лише через тиждень і типу для цього потрібно писати заяву!
Врешті-решт зі сваркю видерла власні кошти в банку!
А от з гривневим депозитом все це не вдалось!
За договором ми (депзит на чоловіка оформлений) маємо змогу забрати кошти по закінченю 4 місяців без втрати відсотків (які набігли за ці місяці) і інших додаткових дій… проте, для банку його ж договір нічого не вартий! ТОМУ, ЛЮДИ ЗАКЛИКАЮ ВАС БІЛЬШЕ НЕ ДОВІРЯТИ ЦІЙ УСТАНОВІ СВОЇ КОШТИ! АКТИВ БАНК НЕ ВИКОНУЄ СВОЇХ ОБОВ'ЯЗКІВ ЗА ДОГОВОРОМ!
Одним словом нам морочили голову декілька днів… спочатку написали одну заяву про те, що хочемо забрати кошти… обіцяли видати через тиждень… прийшли через тиждень нам просто розвели руками, заслались на внутрішні якісь додаткові умови і сказали що видати кошти зможуть через 3 тиждні… Прийшли через 3 тиждні(04.04.2014), типу забрати кошти (які мали бути для нас «зарезервовані» за словами завідуючої операційним залом Куцевол) Як за попереднім сценарієм, нічого не вийшло. Просиділи в банку 3 години і все даремно. Зустріч з радником голови правління банку Зиковим Ігорем Анатолієвичем теж не принесла ніякого результату. Написали ще одне звернення вже до голови правління банку Сонцева І.М. з проханням розібратись з нашим питанням (адже кошти потрібні були терміново). При цьому хочу зауважуважити, що банк 1.04.2014 отримав від НБУ дотацію на видачу депозитів.
На зустрічі Сонцев все говорив, як по давно відлагодженому сценарію: грошей немає, видати не можуть… бла-бла-бла.
На питання, про те чи розуміють вони той факт що порушують умови договору — сказали розуміють і готові виплачувати компенсації за рішенням суду. Коли запросили офіційне пояснення причини не виконання умов договору зі сторони банку — «увімкнувся режим * сніжинки». Сказали типу пояснення буде лише через місяць… Звернутись до суду без цього документу не можемо… Люди хто зіткнувся з такими ситуаціями в Києві, давайте разом збиратись і подавати в суд на цей банк. По одинці ми нічого не зробимо! Давайте обмінюватись контактами.

Коментарі - 10

+
0
светлана юдина
светлана юдина
16 квітня 2014, 9:22
#
Добрый день. я живу в мариуполе, но ситуация у всех одинаковая. вы уверены, что 1.04 2014 банк получил дотацию от нбу? есть ли возможность официальной ссылки на эту информацию? и есть ли у вас возможность создать общий иск к банку с учетом жалоб клиентов из других городов ( на каком либо сайте, с регистрацией, но здесь нужна консультация квалифицированного юриста).? если это возможно, то информация будет в открытом доступе и игнорировать ее будет сложно даже для нбу (с учетом колличества участников)
+
+1
Djus
Djus
16 квітня 2014, 11:02
#
Мне также отказываются возвратить 2 депозита: евровый и гривневый, отд. в Киеве на Борисоглебской. Подавать ли сейчас в суд, ещё не решил, поскольку подобная ситуация ещё в 2-х банках, где размещал депозиты.
Могу дать совет, для подачи иска в суд не обязательно иметь ответ банка, достаточно зарегистрированного заявления с требованием вернуть деньги. А ответ банка, если будет, можно и на самом заседании добавить. Тем более с момента подачи иска до заседания проходит 1.5 — 2 месяца. На первое заседание представитель банка обычно не приходит и рассмотрение иска переносят ещё на 2-3 недели.
+
0
lavralena
lavralena
16 квітня 2014, 18:50
#
И у меня подобная ситуация, и не только в Активе
+
0
kushin
kushin
17 квітня 2014, 15:16
#
Доброго дня! Дякую за пораду. Пишу свою особисту адресу ov.kushin@gmail.com
Я планую все таки вибивати свої кошти. Хто хоче, давай об'єднуватись в групи і обмінюватись контактами. На сьогодні, я збираю всю потрібну документацію!..
+
0
светлана юдина
светлана юдина
18 квітня 2014, 10:21
#
Добрый день. напишите, пожалуйста, какие документы Вы собираете и результат.
+
0
kushin
kushin
18 квітня 2014, 11:36
#
Список документів:
1. Копія(+оригінал) договору, що заключався з банком.
2. Квитанція про внесення вами коштів (якщо ви поповнювали свій рахунок, то бажано і решта квитанцій)
3. Виписки з банку про суму яка на данній момент накопилась на рахунку
4. Ваше письмове звернення добанку (+копія)
5. Відповідь банку з поясненням причини не виконання своїх зобов'язань по договору.
6. Копія паспортних данніх вкладника
+
0
kushin
kushin
18 квітня 2014, 11:37
#
Це те що сказав зібрати мій юрист. На даний момент чекаю від банку офіційного пояснення і відпови виплачувати мені кошти
+
+1
2205
2205
16 квітня 2014, 19:47
#
У мене такаж ситуація у Львові.02.04.2014 р банк отримав 75 лимонів рефінансування. Але це короткотермінові. Куди ділись невідомо. Поньому не пройшли якісь проплати. Більше грошей НБУ їм не дасть.
«Сказали типу пояснення буде лише через місяць…» На заяву так як вона в межах їх компетенції повинні відповісти на протязі 5 днів згідно закону про звернення громадян. Не хочуть приймати заяву- заказним з описом і повідомленням про вручення. Через пять днів нема відповіді — заява в прокуратуру про неналежне реагування
+
0
светлана юдина
светлана юдина
18 квітня 2014, 10:23
#
Интересно, хоть кто-нибудь добился возврата своих денег?
+
0
Klient17
Klient17
22 квітня 2014, 13:49
#
Готова присоединиться к коллективной жалобе, иску. Отделение №40 игнорирует даже обещания заместителя председателя. Депозиты по окончанию сроков 18.03.14 (грн), 26.03.14 (евро), 03.04.14 (дол, грн), не выплачивают, безналом с комиссией (даже с 10%) — тоже не перечисляют! Обещали с 1 апреля гривну выплатить — ничего. Написала жалобу в НБУ, жду ответ. Готовлю иск.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 
Головна / Банки України 🏦 / Актив-Банк 💰 / Відгуки про Актив-Банку 📝 / Давайте разом вбивати свої кошти:Актив банк(Київське відділення вул. Борисоглебська, 3) Не віддають депозити. Давайте разом вбивати свої кошти