Мінфін - Курси валют України

Встановити
Архівна пропозиція

Строкові вклади

до 4%Річна ставка в гривні
до 1,2%Бонус від Мінфіну, річних від вкладу
Ця пропозиція не актуальна

Повні умови депозиту

3 місяці
4% +1.2% річних від вкладу
6 місяців
4.5% +1.1% річних від вкладу
12 місяців
5% +0.6% від вкладу
>15 місяців
4.5% +0.55% річних від вкладу
>18 місяців
5% +0.55% річних від вкладу
Виплата відсотків
у кінці терміну
Додаткові опції
поповнення, пролонгація
Для 3, 6, 12, 18 місяців вказані ставки депозиту «Строковий», для 15 міс - ставки депозиту "Накопичувальний" Увага! Підтвердіть свій вклад в день його розміщення або інший день, протягом періоду дії заявки, але не пізніше останнього дня поточного місяця, в якому відкрито вклад.

Заявка на бонус

Заповніть заявку перед відкриттям депозиту в банку

Ваші дані захищені!

Про банк

Надійний - Креді Агріколь Банк має національний довгостроковий рейтинг Fitch в Україні AAA. Банк входить в одну з найбільших фінансових груп світу - Credit Agricole (Франція). В Україні фінустанова працює з 1993 року, будучи одним з найстаріших банків з іноземним капіталом на ринку. Банк обслуговує понад 280 тис. клієнтів-фізичних осіб, в тому числі понад 10 тис. преміум-класу, і близько 18 000 корпоративних клієнтів, надаючи їм повний спектр банківських послуг. Команда банку складається з більш ніж 2300 висококваліфікованих співробітників. Креді Агріколь Банк пропонує клієнтам широкий вибір цифрових і платіжних сервісів: інтернет і мобільний банкінг, безконтактні платежі, операції в мережі інтернет і т.д. Банк займає активну позицію на ринку автокредитування, обслуговування малого та середнього бізнесу, а також обслуговування і кредитування агросектора.

Внесок застрахований

Банк є постійним учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб. Відповідно до Закону України «Про систему гарантування вкладів фізичних осіб» Фонд гарантує кожному вкладнику банку відшкодування коштів за його вкладом. За рішенням адміністративної ради ФГВФО від 21 серпня 2012 №27, зареєстрованому в Міністерстві юстиції України 29 серпня 2012 N1452 / 21764, розмір відшкодування коштів за вкладами, включаючи відсотки, за рахунок коштів ФГВФО встановлений в сумі 200 000 грн.

В акції беруть участь депозити

  • Термін вкладу: від 3-х місяців
  • Мінімальна сума вкладу: від 60 000 гривень
  • Максимальна сума: 500 000 гривень
  • В акції беруть участь всі види вкладів оформлені у відділенні нових клієнтів і клієнтів, термін закінчення вкладу яких становить не менше 30 календарних днів до дати подачі заявки на оформлення нового вкладу, але не виключаючи діючих клієнтів, термін дії вкладу яких ще не завершився, і які готові оформити ще один новий вклад
  • Виплата бонусу від «Мінфіну» відбувається протягом 32 днів після підтвердження депозиту

В акції не беруть участь депозити

  • менше 60 000 гривен
  • більше 500 000 гривень
  • відкриті до подачі заявки
  • клієнтів, термін закінчення вкладу яких не перевищує 30 календарних днів до дати подачі заявки на оформлення нового вкладу
  • у валюті долар/євро
  • оформлені в інтернет-банкінгу/мобільному додатку
  • при вказівці недостовірних даних
Головна / Бонус від Мінфіну / Бонус до депозиту / Строкові вклади від Креді Агріколь Банк