Мінфін - Курси валют України

Встановити
Blagoofficial
Зареєстрований:
11 березня 2021

Останній раз був на сайті:
18 серпня 2022 о 10:40
Blagoofficial — офіційний блог фінансової компанії "Благо"
17 березня 2021, 17:40

Як і коли вигідно купувати золото в ломбарді


Є кілька аспектів, на які необхідно звернути увагу, щоб зробити вигідну і безпечну покупку:
Щоб купити якісне золото, головне правильно вибрати ломбард.
Звертайтеся в мережеві ломбарди, які працюють на ринку не менше 10-ти років. Такі організації турбуються про свою репутацію та мають штат із професійних оцінювачів та кредитних експертів.
При прийманні прикрас експерти проводять ретельну оцінку проби золота і справжності дорогоцінних каменів. Прикраси вивчаються з використанням сучасних технологій, Тому підробки і низькоякісні речі не надходять у продаж.

Після професійної оцінки виріб отримує ярлик і цінник з детальним описом товару: ваги, проби, каменів. Також можна перевірити клеймо з пробою, щоб переконатися у відповідності клейма та інформації на ярлику.

Зовнішній вигляд прикрас.

Вироби з дефектами, як правило, скуповуються ювелірними заводами на перетоплювання, а на вітрини магазинів ломбарду потрапляють тільки прикраси в гарному стані. Нерідко клієнти здають в ломбард абсолютно нові кільця або сережки з фірмовими бірками ювелірних магазинів.
Ціна
Вартість золотих прикрас в ломбардах дуже вигідна. Щоб купити прикрасу вигідніше, стежте за курсом золота та сезонними, святковими знижками, які проходять в магазинах ломбардів.

Переглядів: 296, сегодня — 0
Стежити за новими коментарями

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися