Мінфін - Курси валют України

Встановити
15 вересня 2023, 16:50

Кешбек до 50 000 грн при купівлі валюти в межах акції «Імпортер»

Ukrsibbank BNP Paribas Group для компаній-імпортерів малого та середнього бізнесу, які розраховуються в USD та EUR, впровадив другу хвилю пропозиції «Імпортер» до кінця року.

Для учасників акції банк збільшив максимальну суму кешбеку за купівлю валюти — до 50 000 грн в місяць. Також збільшився і коефіцієнт нарахування винагороди з 0,05 грн до 0,15 грн за кожну куплену одиницю валюти.

Акція діє і для нових, і для діючих клієнтів банку. Вже понад 700 підприємців скористалися пропозицією протягом першої хвилі.

Як скористатися?

  • Нові* клієнти мають відкрити рахунок у USD або EUR у тарифному пакеті «Базовий в іноземній валюті для клієнтів сегменту середнього і малого бізнесу», крім бюджетних установ, до кінця року;

  • Діючі** клієнти мають подати заяву про участь в акції до відділення, в якому обслуговуються, та відновити операції з купівлі, продажу, обміну іноземної валюти по рахунках у USD/EUR.

* нові клієнти — не мають в Ukrsibbank відкритих поточних рахунків в USD/EUR станом на 01.09.2023

** діючі клієнти — мають відкриті до початку акції поточні рахунки в USD/EUR та по ним відсутні операції з купівлі, продажу, обміну іноземної валюти з 01.01.2023 по 31.08.2023

Учасники акції отримують:

  1. Безкоштовне щомісячне розрахункове обслуговування рахунків в USD/EUR.
  2. Спеціальний тариф при купівлі валюти 0,1 %.
  3. Кешбек при купівлі валюти в розмірі 0,15 грн за 1 одиницю валюти в EUR або USD, максимальна виплата одному клієнту в місяць складає 50 000 грн.

Щоби порахувати суму винагороди потрібно 0,15 грн помножити на суму купленої валюти. Кешбек виплачується на рахунок у UAH в Ukrsibbank протягом наступного місяця після купівлі USD/EUR.

Умови акції за посиланням.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися