Мінфін - Курси валют України

Встановити
13 липня 2023, 12:31

Працівники Ukrsibbank провели заняття для 1000 українських дітей в межах освітнього проєкту «Фінансова оборона. Професія банкір»

Цілий місяць працівники Ukrsibbank BNP Paribas Group навчали 1000 дітей дошкільного та шкільного віку в більше ніж 15 містах України бути фінансово грамотними в межах освітнього проєкту «Фінансова оборона. Професія банкір» від Національного банку України.

Додатково кожна дитина отримала від банку інтерактивну книжечку «Школа юного банкіра», яка є частиною однойменного освітнього проєкту для преміум клієнтів банка. Книжечка має доповнену реальність і містить корисні поради та цікаву інформацію про те, як поводитися з грошима. А кожен працівник Ukrsibbank, який брав участь у ініціативі, отримав від НБУ іменний сертифікат та став амбасадором фінансової грамотності.

Заняття проходили в двох форматах: онлайн та офлайн. Діти дізналися про походження грошей, як люди купували коли грошей ще не існувало, коли виникли перші банки, роздивилися, який вигляд мають різні валюти світу. Також представники від банку розповіли про виникнення пластикових карток та як ними безпечно користуватися. А під час інтерактиву розгадували загадки, проходили математичні квести та вчилися відрізняти справні гроші від фальшивих.

Найефективніша інвестиція — це інвестиція у розвиток дітей, а найцінніша винагорода — це бачити їхнє захоплення і радість! Дякуємо кожному працівнику, який долучився до ініціативи! Попри виклики сьогодення, наші колеги подарували дітям позитивні емоції, розповіли про банк, походження грошей, показали пластикові картки, які маленькі клієнти вже захотіли отримати в нашому банку.

Елла Назаренко
начальниця центру розвитку преміум сегменту та індивідуального бізнесу Ukrsibbank BNP Paribas Group

Історія Школи юного банкіра розпочалась у 2006 році. За цей час проведено більше 500 уроків, а число випускників перевищило 7 500. У формі навчальної гри діти дізнаються про банк та фінансові послуги та продукти, беруть участь у вікторині та отримують сертифікати про проходження Школи юного банкіра та приємні подарунки на згадку.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися