Мінфін - Курси валют України

Встановити
15 грудня 2020, 17:43

Фахівці банку «Південний» взяли участь у публічному захисті магістерських робіт майбутніх банкірів

8 грудня 2020 року директор департаменту ризик-менеджменту банку «Південний» Оксана Азарова та директор з ризиків банку «Південний» Вікторія Скоч взяли участь у публічному захисті наукових досліджень випускників Київського національного торговельно-економічного університету зі спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування».

Захист випускних кваліфікаційних робіт шести студентів відбувся в режимі онлайн на базі Незалежної асоціації банків України. Така практика захисту на кафедрі банківської справи застосовується на постійній основі.

«Я брала участь у захисті студентів Київського національного торговельно-економічного університету вперше, і мені цікаво було побачити рівень підготовки молодих фахівців – майбутніх банківських працівників. Враження від захисту залишилися гарні, адже рівень підготовки випускників є дуже високим. Банківська сфера невпинно розвивається, а тому хочу побажати всім, хто планує пов’язати з нею своє життя, бути готовими постійно вдосконалюватися та продовжувати вчитися», – поділилася враженнями директор з ризиків банку «Південний» Вікторія Скоч.

У своїх роботах студенти дослідили проблеми оцінки стійкості банківської системи та достатності її капіталу для покриття банківських ризиків, антикризове управління, ранню діагностику неплатоспроможності банків, управління непрацюючими кредитами, діагностику репутаційного ризику, інформаційного забезпечення оцінки вартості банку.

«Я не вперше беру участь у публічних захистах дипломних робіт, але мене кожного разу приємно дивують глибина занурення в тему, робота з документами та їх застосування на практиці. Цього разу можу відзначити достатньо високий рівень теоретичних напрацювань студентів і те, що всі представлені дипломні роботи мають практичне застосування. Тому бажаю випускникам не зупинятися на досягнутому», – відзначила директор департаменту ризик-менеджменту банку «Південний» Оксана Азарова.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися