Мінфін - Курси валют України

Встановити
27 листопада 2020, 19:31

Банк «Південний» отримав нагороду в номінації Focus on Digital за версією Mastercard

Банк «Південний» отримав нагороду в номінації Focus on Digital від платіжної системи Mastercard.

Нагорода стала результатом роботи з популяризації серед клієнтів банку розрахунків за допомогою токенів (аналог номера платіжної картки клієнта, який зберігається в пам’яті смартфона/годинника/планшета) та заходів, які банк реалізує для клієнтів.

Банк «Південний» одним із перших серед українських банків пройшов сертифікацію в міжнародній платіжній системі, щоб надавати можливість розрахунків за допомогою цифрових гаманців.

«Ця нагорода цінна тим, що банк у своїй діяльності завжди прагнув зробити доступними для своїх клієнтів усі тренди, які з’являються на українському ринку, а останнім часом практично всі вони про digital. Ми не просто їх впроваджуємо, ми популяризуємо їх серед наших клієнтів. І нам приємно, що це відзначає і Mastercard», – поділилася начальник управління розробки продуктів департаменту роздрібного бізнесу банку «Південний» Ольга Коломієць.

Нагадаємо: порівняно з 2018 роком у 2019-му кількість токенізованих транзакцій картками банку «Південний» зросла в 21,5 раза. А порівняно з першим кварталом минулого року в поточному приріст склав 55,9 %.

Детальніше про токени ви можете дізнатися у другому випуску подкасту «Гроші – не питання».

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися