Мінфін - Курси валют України

Встановити
23 листопада 2020, 17:50

Нове відділення Мегабанку відкрилося на Сумщині

Мегабанк продовжує розвиток у північному регіоні й 20 листопада відкрило своє відділення у місті Глухів. Це сьоме за рахунком відділення банку у Сумській області.

Подія відбулася з урочистостями, за участі заступника Голови Правління Мегабанку Андрія Третяка, в.о. начальника управління розвитку регіональної мережі банку Дениса Чернишова, очільника Сумського центрального регіонального відділення Володимира Мартиненка, колективу та перших клієнтів банку.

– У Мегабанку прийнято будь-яку кризу розглядати як можливість для розвитку. Безумовно, зараз непростий час, однак, ми завжди керуємося принципом, що треба бути ближче до клієнтів. Ми пішли на такий крок і готові надавати всі фінансові послуги клієнтам, – відзначив під час урочистого відкриття відділення заступник Голови Правління Мегабанку Андрій Третяк.

За його словами, сьогодні 30% активів банку складає кредитування представників сільського господарства, 30% – представників торгівлі, решта відсотків поділена між роздрібним бізнесом, мікробізнесом і промисловістю.

– Ми знаємо, як працювати з усіма категоріями клієнтів. Ми серйозно взяли курс на оновлення та цифровізацію банку – проект todobank тому підтвердження. Проте наша відмінність від інших необанків у тому, що ми не втратили індивідуального підходу до нашого клієнта, намагаємося вирішити кожне його питання унікально й оперативно, як у додатку, так й у відділеннях, – додав Андрій Третяк.

Як розповів очільник Сумського центрального регіонального відділення Володимир Мартиненко, нове відділення надаватиме повний спектр банківських послуг, а низку послуг у Глухові можна буде отримати тільки у Мегабанку.

– Це продаж банківських зливків, продаж/купівля семи видів валют і у майбутньому плануємо відкрити депозитарні комірки, – повідомив Володимир Мартиненко. Також невдовзі з'явиться банкомат Мегабанку.

Очолив нове відділення Олександр Шалаш, який має 15-річний стаж роботи у банківській сфері.

Серед перших клієнтів Мегабанку у Глухові малі та середні підприємства, фермерські господарства, приватні підприємці. Однією з них є пані Ірина з Путивльщини. Тепер банк став ближчим до клієнтки.

– Послугами Мегабанку наша родина користується вже третій рік. Ми задоволені банком, його персоналом, рівнем обслуговування. До цього часу доводилося їздити до центрального відділення у Сумах. Відтепер будемо обслуговуватися у Глухові, а це зручніше, – відзначила пані Ірина.

Цього дня всі клієнти, які завітали до відділення, отримали подарунки від банку.

Урочистості з відкриття відділення відбулися у рамках карантинних вимог: не більше 20 осіб на заході, з дотриманням дистанції та носінням захисних масок.

Відділення «Глухівське №1» чекає клієнтів за адресою: вул. Спаська, 23. Телефон: (054)277-93-07, 277-93-08. Відділення обслуговує клієнтів щоденно з 9.00 до 17.00 з перервою 13.00-14.00, режим роботи каси: 9.00-16.00 (перерва: 13.00-14.00). Вихідні дні: субота і неділя.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися