Мінфін - Курси валют України

Встановити
19 листопада 2020, 16:38

Що купити для комп'ютера на Чорну п'ятницю

Традиція влаштовувати розпродажі в останню п'ятницю листопада перекочувала до нас із США. Там її відзначають відразу після Дня подяки ось уже більше 200 років. У нас же подібна тенденція виникла відносно недавно, але прижилася досить швидко. Чорна п'ятниця 2020 відбудеться 27 листопада, а це означає, що нас чекають феноменальні знижки і неймовірно вигідні акції. Це відмінна можливість придбати для себе безліч корисних речей і зробити подарунки рідним і близьким.

Фото: Comfy

Кращі аксесуари і багато іншого

Важливо, щоб корпус комп'ютера приховував найкращі комплектуючі. Але не менш важлива комп'ютерна периферія. Купівля необхідних аксесуарів для ПК часто б'є по кишені не менше, ніж придбання нової відеокарти або процесора. Чорна п'ятниця — чудовий привід обзавестися всім необхідним, максимально при цьому заощадивши.

  • Монітор. Будемо відверті, ми проводимо за комп'ютером досить багато часу, будь то робота, навчання або просто дозвілля. Тому до зору варто ставитися дбайливо. Краще обзавестися сучасним монітором.
  • Акустичні системи. Нерідко ми використовуємо комп'ютер для прослуховування музики або перегляду фільмів. У цих випадках необхідний якісний звук. Часто дешеві колонки обрізають низькі частоти. Якщо серіал без цього можна дивитися (хоч і без частки властивою атмосфери), то для звучання музики — це справжня катастрофа. Якісна акустична система дозволить слухати улюблених виконавців з максимальним комфортом, а перегляд фільму вдома — буде порівнянний з походом в кінотеатр.
  • Навушники. У пізній час, щоб не турбувати домашніх або сусідів, краще скористатися гарнітурою. Але це не означає, що потрібно жертвувати якістю звуку. Магазини пропонують досить широкий вибір всіляких навушників. Чорна п'ятниця — хороша можливість побалувати себе новими Marshall або JBL.
  • Клавіатура і миша. Як би ви не використовували комп'ютер, завжди існує відповідний пристрій для вводу. Для геймерів, наприклад, є безліч варіантів ігрових клавіатур і мишок. Такі аксесуари неймовірно зручні і естетично виглядають, адже часто оснащені світлодіодами та іншими елементами дизайну.
  • Веб камера. Багато хто навчається і працюють віддалено, так що хороша камера буде вельми корисним девайсом. У більшості випадків пристрій оснащений мікрофоном, так що заодно вирішується і проблема з чутністю. Хороша веб-камера стане в нагоді також в дозвіллі, піднявши якість спілкування в інтернеті на новий рівень.
  • Графічний планшет. Неймовірно важливий девайс для дизайнерів і художників. У звичайні дні така річ може обійтися досить дорого. 27 листопада біля вас є можливість придбати її в рази дешевше. А при належному підході графічний планшет ще й принесе вам дохід в майбутньому.
  • Картрідер. Різні види знімних носіїв, купа шнурів і перехідників. Це пристрій дозволить забути про подібний головний біль. Всілякі роз'єми зібрані в одному перехіднику, що неймовірно зручно. Навіть в звичайні дні картрідер коштують відносно недорого, а зі знижками — і зовсім копійки. Відмінне поповнення для арсеналу девайсів.

Фото: Comfy

Список можна ще довго продовжувати. Комп'ютери займають окрему нішу в житті сучасної людини. Це одночасно робота, навчання, дозвілля, спілкування, пошук інформації і, часом, навіть творчість. Користування ПК має бути максимально комфортним, тому потрібно озброїтися кращими девайсами і аксесуарами. Всі необхідні товари ви можете знайти на сайті Comfy.ua.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися