Мінфін - Курси валют України

Встановити
4 листопада 2020, 18:58

«Машина часу»: обирайте вигідний за три дні курс для купівлі та продажу валюти

Майже 1000 нових клієнтів Ukrsibbank BNP Paribas Group – юридичних осіб – експортерів та імпортерів ринку середнього та малого бізнесу взяли участь у акції «Машина часу» у 2020 році та повернули різницю між обмінним курсом банку та кращим для клієнта курсом НБУ за три дні.

Наразі акція «Машина часу» триває і взяти участь у ній можуть як потенційні (не мають рахунків в Ukrsibbank) клієнти, так і діючі. Для цього потенційні клієнти мають відкрити поточний рахунок в USD/EUR на тарифному плані «Базовий в іноземній валюті для клієнтів сегменту СМБ»; діючі — виконати наступне:

  • до початку Акції відсутні відкриті поточні рахунки в USD/EUR Ukrsibbank або в разі наявності таких рахунків, по ним не здійснювались операції з 01.03.2020;
  • відкрили рахунок в USD/EUR на ТП «Базовий в іноземній валюті для клієнтів сегменту СМБ» або відновили операції по такому рахунку (сплата кредитної заборгованості не враховується);
  • подати заяву про участь в Акції в довільній формі співробітнику відділення Ukrsibbank.

Максимальна сума виплати — 0,15 грн за 1 одиницю валюти та не більше 50 000 грн в місяць одному клієнту. Розраховується: місяць, в якому відкрито (активовано) рахунок в USD/EUR + 3 місяці.

Акція «Машина часу» триває з 1 вересня по 31 грудня 2020 року.

Щомісячне розрахункове обслуговування поточних рахунків на тарифних планах «Базовий в іноземній валюті» в доларах США/євро та «Безлімітний» у гривні не тарифікується протягом трьох місяців.

Обирайте кращий валютний курс за 3 дні разом з Ukrsibbank та приєднуйтесь до акції, яка діє на території України (крім тимчасово окупованих територій та зони проведення ООС). Про умови, місце проведення та обмеження дізнайтеся за посиланням.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися