Мінфін - Курси валют України

Встановити
30 жовтня 2020, 16:25

Рейтинг надійності депозитів Банку Кредит Дніпро підвищено до рівня «5»

Рейтингова агенція IBI-Rating підвищила рейтинг надійності банківських вкладів фінустанови до рівня «5», що означає «відмінну надійність». Як зазначається у звіті агенції, Банк Кредит Дніпро – надійна фінустанова, яка вчасно розраховується за своїми зобов’язаннями, малочутлива до впливу зовнішніх та внутрішніх факторів та має добру репутацію.

Нагадаємо, українська РА IBI-Rating підвищила Банку Кредит Дніпро довгостроковий кредитний рейтинг за національною рейтинговою шкалою до рівня «uaAA». Перегляд рейтингу обумовлений наявністю фінансової підтримки з боку нового акціонера банківської установи – власника однієї з найбільших українських бізнес-груп DCH Олександра Ярославского; покращенням показників ліквідності та капіталізації; позитивною динамікою розвитку роздрібного кредитування та кредитування клієнтів агропромислового сектору; прийнятною диверсифікацією ресурсної бази, поступовим скороченням неробочих активів, а також покращенням операційного фінансового результату.

Станом на 01.10.2020 валові активи банку становлять 13 149 млн грн, статутний капітал – 3 587 млн грн, портфель коштів клієнтів – 7 979 млн грн, валовий кредитний портфель – 6 643 млн грн.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися