Мінфін - Курси валют України

Встановити
5 жовтня 2020, 13:58

Старт Ліга.Money і реальні річні ставки від Ukrsibbank на безкоштовній платформі

Ukrsibbank як учасник проекту Ліга.Money вітає своїх споживачів з запуском унікального, безкоштовного онлайн-сервісу, який дозволяє порівнювати кредитні пропозиції від українських банків.

Ukrsibbank BNP Paribas Group приєднався до платформи Лiга.Money ще на початку червня 2020 року і завантажив на ресурс відповідно узгодженої методології інформацію про кредити.

Лiга.Money стала результатом тристоронньої державно-приватного партнерства між проектом USAID «Трансформація фінансового сектора», Ligamedia і банками-учасниками, серед яких крім Ukrsibbank BNP Paribas Group ще шість фінансових установ: Акордбанк, Банк інвестіцій та заощаджень, ОТП Банк, Правекс Банк, Райффайзен Банк Аваль та ТАСкомбанк.

«Прозорі і прості умови кредитування — це головний пріоритет Ukrsibbank як одного з ключових гравців на ринку споживчого кредитування в Україні і частини міжнародної фінансової Групи BNP Paribas. Я переконана, що Ліга.Money допоможе споживачам отримувати повну та зрозумілу інформацію про кредити, розміри реальних процентних ставок, суми платежів і переплат в різних фінансових установах, а значить мати можливість порівнювати і вибирати свого фінансового партнера. Адже ця онлайн платформа доступна кожному бажаючому. Крім того новий сервіс буде стимулювати розвиток прозорого та відповідального кредитування в Україні, а отже створення якісних переваг для споживачів », — прокоментувала новину Юлія Кадуліним, заступник голови правління, директор з питань споживчого кредитування Ukrsibbank BNP Paribas Group.

Проект складається з п'яти розділів: кредити, заощадження, права споживачів, страхування, фінансове благополуччя. Крім цього на сторінці розміщений «Кредітометр» — унікальний і єдиний в Україні інструмент порівняння реальної вартості кредитів.

Українські споживачі вперше зможуть по-справжньому порівнювати і вибирати найвигідніші кредити на основі реальної річної відсоткової ставки — ключовий показник вартості кредиту.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися