Мінфін - Курси валют України

Встановити
23 вересня 2020, 13:21

Новий сервіс для підприємців — мобільний платіжний термінал, який замінить касовий апарат

Банк «Південний» спільно з компанією «Смарт Каса» запровадив новий сервіс для представників малого та середнього бізнесу – мобільний платіжний термінал, який повноцінно замінює касовий апарат.

Мобільний термінал, окрім базових платіжних функцій, задовольняє ще дві важливих для підприємців потреби: замінює звичний касовий апарат і виступає системою обліку продажів.

Термінал приймає всі види платежів: NFC, Google Pay, Apple Pay, магнітна стрічка, чип. Працює з системами платежів VISA, Mastercard, American Express. Його можна налаштувати під конкретні потреби бізнесу, додати необхідну кількість торгових точок, підприємств, надати персоналу права доступу.

Переваги:

  • Можливість створювати каталоги, призначати категорії, автоматично розподіляти оплату.
  • У момент продажу можна додавати знижки, обирати спосіб оплати.
  • У разі необхідності є функція повернення оплати за товар за допомогою QR-коду.

Звітність щодо продажів у обраних ФОП формується автоматично, а фіскальні чеки зберігаються у зручному архіві в мобільному додатку.

Банк «Південний» укладає з клієнтом договір еквайрингу на забезпечення розрахунків та здійснює відшкодування грошових коштів на поточний рахунок. Дізнатися деталі та придбати розрахунковий сервіс можна в найближчому відділенні банку «Південний».

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися