Мінфін - Курси валют України

Встановити
21 вересня 2020, 17:50

Таскомбанк нагороджено премією «Вибір Країни» 2020

Таскомбанк серед кращих компаній України, перелік яких щороку визначає Національна премія «Вибір Країни».

ТАСКОМБАНК нагороджено премією «Вибір Країни» 2020!

Експертна комісія премії «Вибір Країни» продовжує оголошувати переможців рейтингу, яких обирає за методикою агентства Creative Сorner Agency, що затверджена всесвітньою дослідницькою організацією WAPOR. За результатами аналізу фінансових показників діяльності підприємства та ринкових позицій, Таскомбанк нагороджено премією «Вибір Країни» 2020.

«Для нас «Вибір Країни» — це підтвердження того, що ми обрали вірний курс. Позитивні оцінки ринку надихають втілювати нові проєкти й розвивати нові компетенції», — зазначив Голова Правління Таскомбанку Володимир Дубєй, коментуючи результати дослідження. «Ми маємо сильну команду управлінців та ризик-менеджменту, вміємо бачити перспективи та можливості розвитку навіть під час кризи. А одним з найцінніших ресурсів вважаємо клієнтів, з якими ми будуємо відкриті, довірчі й довгострокові відносини», — підкреслив Володимир Дубєй.

У своїй роботі банк завжди орієнтується на потреби клієнтів і не боїться приймати нові виклики. Тож, прагнучи бути на крок попереду ринку, Таскомбанк нині розвивається як універсальна фінансова установа. Оновлює формати обслуговування населення у відділеннях, втілюючи концепцію «фінансового супермаркету» та запроваджує нові продукти для фізичних осіб. Активно інвестує в модернізацію діючих та створення нових сучасних віддалених каналів доступу до банківських продуктів та сервісів, які цього року стали особливо актуальними. Також продовжує розвивати такі стратегічні напрямки як private- та корпоративний бізнес, збільшуючи компетенцію персональних менеджерів для компаній не лише в столиці, а й у регіонах. Планує запуск нової для ринку програми інвестиційного банкінгу, в якій бачить великі перспективи.

Церемонія нагородження переможців «Вибір Країни» 2020 відбудуться в Києві 17 грудня.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися