Мінфін - Курси валют України

Встановити
26 серпня 2020, 17:50

Міжнародні перекази з картки на картку тепер доступні на сайті банку «Південний»

На сайті банку «Південний» для клієнтів з’явився новий сервіс – міжнародні перекази з картки на картку.

Сервіс дозволяє здійснювати перекази на картки міжнародних платіжних систем VISA та Mastercard, емітовані будь-якими банками України, з карток, емітованих банками Європи та країн СНД.

Надіслати гроші можна з Австрії, Азербайджану, Албанії, Вірменії, Білорусі, Бельгії, Болгарії, Боснії і Герцеговини, Великобританії, Угорщини, Німеччини, Греції, Грузії, Данії, Ізраїлю, Ірландії, Ісландії, Іспанії, Італії, Казахстану, Кіпру, Киргизії, Латвії, Литви, Ліхтенштейну, Люксембургу, Македонії, Мальти, Молдови, Монако, Нідерландів, Норвегії, Польщі, Португалії, Росії, Румунії, Сербії, Словаччини, Словенії, Таджикистану, Туркменістану, Туреччини, Узбекистану, Фінляндії, Франції, Хорватії, Чорногорії, Чеської Республіки, Швейцарії, Швеції, Естонії.

Комісію за переказ сплачує відправник, вона становить 2,5 % (мінімум 2 євро/долари) від суми переказу. Максимальна сума одного переказу без урахування комісії – 450 євро. За добу можна зробити не більше 5 переказів, за місяць – 25.

Переказ виконується в євро. Одержувач переказу – власник картки банку «Південний» – отримає кошти в українських гривнях, тож його картка має бути емітована в українських гривнях.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися