Мінфін - Курси валют України

Встановити
19 серпня 2020, 17:49

Ukrsibbank перейшов на розширений регламент роботи системи електронних платежів у режимі 23/7

Ukrsibbank BNP Paribas Group перейшов на розширений регламент системи електронних платежів у режимі 23/7, активно підтримуючи розвиток державної програми cashless economy.

Відтепер клієнти Ukrsibbank можуть отримувати вхідні платежі з інших банків України у робочі дні з 08:30 до 24:00, кінця робочого дня СЕП. Це дозволить клієнтам контролювати надходження на свої рахунки в більш зручному режимі, що дуже важливо насамперед для бізнесу у світі, що змінюється.

Час обробки вихідних платежів в інші банки залишається. Робота СЕП у режимі 23/7 стане першим етапом для переходу системи електронних платежів на цілодобовий режим роботи.

«Банківський сектор стрімко змінюється. Єдиний спосіб передбачити майбутнє — створювати його, оперативно інтегруючи інноваційні інструменти безготівкових переказів коштів, що збільшить темпи розвитку бізнесу та призведе до зростання частки безготівкових розрахунків, — зауважив Заступник Голови Правління з питань роздрібного бізнесу Ukrsibbank BNP Paribas Group Костянтин Лежнін. — Ми цінуємо час своїх клієнтів, тому пропонуємо такі рішення, які дозволять його заощаджувати і швидше реагувати на зміни».

Зазначимо, що система електронних платежів Національного банку України (СЕП) перейшла на розширений регламент роботи 237 з 03 серпня 2020 року згідно Рішення Правління НБУ від 18 червня 2020 року № 408.

За даними НБУ, впродовж першої доби роботи за новим регламентом платежі в СЕП здійснювали всі 75 банків України. А загалом протягом банківського дня 3 серпня система обробила 1,6 млн платежів на загальну суму понад 119 млрд грн.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися