Мінфін - Курси валют України

Встановити
6 серпня 2020, 17:42

Нова можливість відкриття рахунку для ведення бізнесу в Україні

Ukrsibbank BNP Paribas Group надає можливість клієнтам корпоративного бізнесу, юридичним особам – нерезидентам – відкривати поточний рахунок в Україні, як у гривні, так і в іноземній валюті.

Ukrsibbank став одним з перших банків України, хто зробив цю послугу доступною для своїх іноземних клієнтів. Це дозволить вести бізнес в Україні та значно спростить розрахунки всередині групи, мінімізує валютні ризики.

Відтепер юридичні особи, зареєстровані за кордоном, можуть відкривати поточні рахунки в Ukrsibbank BNP Paribas Group та проводити експортно-імпортні операції, конвертувати валюту, отримувати погашення по кредитам від компаній-резидентів та інше.

Як нерезиденту відкрити рахунок:

  1. Пройдіть процедуру ідентифікації клієнта
  2. Підпишіть договір про відкриття рахунку
  3. Отримайте номер рахунку
  4. Зареєструйтесь у системі Ukrsib business
  5. Здійснюйте операції

Деталі за посиланням.

Для відкриття рахунку обов’язковою є реєстрація як платника податків. Кількість рахунків, які може відкрити один нерезидент, необмежена. Керувати таким рахунком можна дистанційно за допомогою інтернет-банкінгу Ukrsib business, використовуючи кваліфікований сертифікат електронного підпису. Зазначимо, що в Ukrsibbank свій акредитований центр сертифікації ключів.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися