Мінфін - Курси валют України

Встановити
31 липня 2020, 17:57

Скористайтесь кращим курсом НБУ за три дні для купівлі та продажу валюти: акція «Машина часу» триває

Більш ніж 300 нових клієнтів — юридичних осіб — експортерів та імпортерів ринку середнього та малого бізнесу перевели свої валютні рахунки у Ukrsibbank BNP Paribas Group завдяки участі у акції «Машина часу» у період з 25 березня по 30 червня 2020.

Завдяки вигідним умовам акція «Машина часу» користується попитом у СМБ клієнтів Ukrsibbank уже впродовж двох років, і за цей час здобула прихильність більш ніж 4 000 клієнтів — експортерів та імпортерів ринку середнього та малого бізнесу.

Наразі термін дії акції «Машина часу» банк продовжив до 31 серпня 2020 року.

Взяти участь у акції можуть як нові клієнти, так і діючі. Для цього нові клієнти мають відкрити поточний рахунок в USD/EUR на тарифному плані «Базовий в іноземній валюті» для клієнтів сегменту СМБ; діючі — виконати ці умови або поновити свої фінансові операції за таким рахунком в USD/EUR, та подати у відділенні заяву в довільній формі на участь в акції.

Максимальна сума виплати — 0,15 грн за 1 одиницю валюти та не більше 50 000 грн в місяць одному клієнту. Розраховується: місяць, в якому відкрито (активовано) рахунок в USD/EUR + 3 місяці.

Зазначимо, що щомісячне розрахункове обслуговування поточних рахунків на тарифних планах «Базовий в іноземній валюті» в доларах США/євро та «Безлімітний» у гривні не тарифікується протягом трьох місяців.

Деталі акції за посиланням.

Обирайте кращий валютний курс за 3 дні разом з Ukrsibbank та приєднуйтесь до акції, яка ще триває.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися