Мінфін - Курси валют України

Встановити
24 липня 2020, 17:53

Ukrsibbank відкрив і обладнав душовими велопарковку у головному офісі банку в Києві

Створюючи найкраще місце для роботи, Ukrsibbank BNP Paribas Group розвиває інфраструктуру немоторизованного транспорту і відкриває велопарковку, обладнану душовими, в Києві по вулиці Андріївська, 2/12.

Для того, щоб заохочувати співробітників поєднувати своє захоплення спортом, реалізувати можливість добиратися до офісу екологічним і корисним для здоров'я транспортом, Ukrsibbank створив всі супутні умови для зручного використання велопарковки: просторі душові та шафи для зберігання речей. Найближчим часом планується створення станції підзарядки для електровелосипедів і електросамокатів.

«Правильно розставлені пріоритети допомагають досягати поставленої мети. Для банку головним об'єктом інвестицій завжди були і залишаються люди. І особливо в період карантину як роботодавець зі званням Тор Employer, ми підтверджуємо свої наміри створювати найкраще місце для роботи турботою про здоров'я, комфорт і безпеку наших співробітників, — зазначив Андрій Кашперук, Заступник Голови Правління, головний операційний директор Ukrsibbank BNP Paribas Group. — Як показує практика багатьох європейських міст, майже половина з активних велосипедистів почали постійно їздити на роботу на велосипеді тільки завдяки розвиненій інфраструктурі і можливості безпечно зберігати свої велосипеди в робочий час. Ми врахували всі ці фактори і реалізували основні побажання співробітників бути повноцінними учасниками транспортного руху, забезпечуючи комфортне перебування в офісі після поїздки на велосипедах».

Спільними зусиллями ми досягли важливої для спортивної спільноти банку мети. Це стало можливим завдяки перерозподілу витрат. Зате Ukrsibbank відкрив велопарковку і створив на зекономлені кошти душові і шафки для зберігання речей.

Ukrsibbank — банк для мінливого світу!

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися