Мінфін - Курси валют України

Встановити
21 липня 2020, 14:47

Кліринговий Дім увійшов до 10 кращих банків України у номінації «Преміальний Банкінг» згідно рейтингу «50 провідних банків України — 2020»

20 липня 2020 року «Фінансовий клуб» опублікував щорічний рейтинг «50 провідних банків України – 2020».

Банк Кліринговий Дім зайняв 8 місце у номінації «Преміальний Банкінг» за підсумками фінансово-аналітичної групи «Financial Club».

Майже вісім років ми розвиваємо private banking і відтоді фіксуємо двозначні відсотки зі зростанням в доходах і кількості клієнтів із року в рік та плануємо й надалі лише вдосконалювати свій досвід.

Більш детально з рейтингом можна ознайомитись за посиланням 

Також за результатами діяльності АБ Кліринговий Дім отримав 10 місце у номінації «Iпотечний кредит» та посів 33 загальне місце серед 50 провідних банків України.

Проект «50 провідних банків України» — це щорічне незалежне дослідження банківського сектору України, за результатами якого визначаються 50 провідних банків країни, а також десять кращих банків в окремих напрямках і сегментах банківських послуг.

Рейтинг покликаний продемонструвати великому, середньому і малому бізнесу, а також приватним особам сильні сторони банків в розрізі їх продуктів і послуг, відобразити найбільші реалізовані проекти і клієнтські портфелі. Дослідження проводиться серед усіх банків, що працюють в Україні, за винятком неплатоспроможних. Методологія дослідження передбачає оцінку в балах діяльності кожного з банків по ряду сегментів банківських послуг.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися