Мінфін - Курси валют України

Встановити
16 липня 2020, 17:51

«Жінки в бізнесі» — програма Ukrsibbank увійшла в добровільний огляд про прогрес бізнесу в Україні у досягнення цілей сталого розвитку

Програма підтримки жіночого підприємництва «Жінки в бізнесі» Ukrsibbank BNP Paribas Group увійшла в Добровільний огляд про прогрес бізнесу в Україні у досягнення Цілей сталого розвитку.

Добровільний національний огляд про прогрес у досягненні Цілей сталого розвитку — це звіт, який країни-учасниці ООН представляють на Політичному форумі високого рівня зі сталого розвитку ООН, щоб оцінювати прогрес у досягненні Цілей. Раніше про свої досягнення вже звітували Данія, Японія, Швеція, Фінляндія та інші країни. У 2020 свої огляди представляють Україну і ще 46 країн.

Вже другий рік поспіль мережі Глобального договору ООН у різних країнах світу становлять добровільний огляд про прогрес бізнесу в досягненні Цілей сталого розвитку (ЦУР) на національному рівні. В Україні такий документ підготовлено вперше. Глобальний договір ООН в Україні підготував огляд практик приватного сектора. Зокрема, у документі представлені кейси українських компаній, які поставили собі за мету працювати у відповідності з ЦУР і зробили їх частиною своїх бізнес-стратегій.

Голова правління Глобального Договору ООН в Україні Тетяна Сахарук зазначила, що підприємства в Україні все частіше вибирають стійку довгострокову стратегію розвитку і намагаються задовольнити інтереси не тільки власників бізнесу, але і всіх інших зацікавлених сторін: споживачів, працівників і суспільства.

Ukrsibbank як частина глобальної міжнародної фінансової групи BNP Paribas прагне до сталого розвитку з позитивним впливом на суспільство і навколишнє середовище заради кращого майбутнього. Зокрема, банк повністю підтримує гендерна різноманітність і рівність, заохочуючи жінок до розвитку. Адже міжнародні дослідження підтверджують, що професійні навички жінок як підприємців сприяють активному розвитку економіки країни.

«Гендерний баланс у бізнесі допомагає краще розуміти потреби ринку, а у великих організаціях сприяє якісному процесу прийняття рішень. Підтримуючи жінок, ми почали і розвиваємо програму Women in business. З допомогою різних ініціатив і підтримуючи соціально важливі проекти, ми створюємо сприятливе середовище для розвитку жінок, розкриття їх потенціалу в професійному та підприємницькому напрямку. Ми хочемо, щоб жінки використовували свій талант, навички, творчий підхід заради кращого майбутнього. Це, справді, є важливою умовою прискорення економічного розвитку», — каже Яніна Ольховська, директор з комунікацій, корпоративної соціальної відповідальності та залученості Ukrsibbank BNP Paribas Group.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися