Мінфін - Курси валют України

Встановити
6 липня 2020, 18:40

Переваги інтернет-системи Ukrsib business для гнучкого бізнесу СМБ та корпоративних клієнтів

120 тисяч клієнтів середнього та малого бізнесу, а також корпоративних клієнтів Ukrsibbank BNP Paribas Group стали користувачами онлайн платформи Ukrsib business.

Ukrsib business — безпечний спосіб віддаленого банківського сервісу. Наразі Ukrsibbank BNP Paribas Group нагадує про основні переваги та додаткові можливості інтернет-системи для гнучкого ведення бізнесу підприємцями та корпоративними лідерами:

  • Підвищений рівень безпеки під час підтвердження транзакцій виконується за рахунок шифрування даних.
  • Додатковою можливістю для клієнтів є Google Authenticator- інструмент для підтвердження платежів, а саме ідентифікація за допомогою одноразових тимчасових паролів та двоетапної перевірки.
  • Можливість підписувати платіжні документи з кваліфікованим електронним підписом -використання посилених сертифікатів КЕП*.
  • Контроль всіх операцій, оскільки можна налаштувати повідомлення про проведення операцій, тощо.
  • Нові переваги такі як можливості по КПК, нові формати виписок, відомості по ЗКП.
  • Сучасний та інтуїтивний інтерфейс, спрощена функціональність.

«На всіх важливих етапах трансформації банківської системи Ukrsib business відігравав значущу роль. Віддалена реідентифікація без відвідування відділення, перехід на IBAN, підтримка бізнесу під час карантину, реалізація безкоштовних переказів коштів на рахунки в інші банки- для всіх цих потреб у різні етапи розвитку фінансової системи банк завдяки Ukrsib business посилював стійкість клієнтів середнього та малого бізнесу, а також корпоративних клієнтів до змін і був гнучким інструментом для безперервної діяльності бізнесу у різних умовах», — зауважив Костянтин Лежнін, заступник голови правління з питань роздрібного бізнесу Ukrsibbank BNP Paribas Group.

Для початку роботи в Ukrsib business реєструйтесь та використовуйте відео інструкції, які знаходяться у розділі «Інструкції» за посиланням.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися