Мінфін - Курси валют України

Встановити
3 липня 2020, 17:40

Дмитро Цапенко призначений начальником департаменту корпоративного бізнесу Ukrsibbank

23 червня 2020 Наглядова Рада Ukrsibbank BNP Paribas Group призначив Дмитра Цапенко Заступником Голови Правління — начальником Департаменту корпоративного бізнесу Ukrsibbank BNP Paribas Group і членом Правління.

До нового призначення Дмитро обіймав посаду Заступника Голови Правління, директора казначейства та ринків капіталу, був членом Правління банку. Дмитро приєднався до команди Ukrsibbank ще в 1998 році і має успішний керівний досвід у казначействі, ризик-департаменті, управлінні активами і пасивами, операціях на ринках капіталу.

Ганс Брук — попередній керівник Корпоративного Бізнесу, Заступник Голови Правління прийняв рішення продовжити кар'єру в рамках Групи BNP Paribas і вже найближчим часом приєднається до топ-менеджменту іншого банку в рамках Групи. «Я щиро дякую Ханса Брука за значний внесок у розвиток корпоративного бізнесу Ukrsibbank і бажаю натхнення у подальших проектах і кар'єрі. Також бажаю успіхів Дмитру Цапенко і команді Корпоративного Бізнесу нашого банку в досягненні стратегічних цілей розвитку корпоративного бізнесу в Україні», — сказав Лоран Дюпуш, відповідальний за розвиток бізнесу BNP Paribas в Україні.

Ukrsibbank є частиною концепції «Єдиного банку» в рамках Групи BNP Paribas — а це здатність банку ефективно супроводжувати діяльність корпоративних клієнтів як в Україні, так і за кордоном, використовуючи міжнародний досвід Групи BNP Paribas, який працює в 71 країні. Платформа «Єдиного банку» надає міжнародним корпораціям переваги транскордонних рішень і можливості провідного клієнтського досвіду. «Єдиний банк» підтримується спільнотою відданих менеджерів по роботі з клієнтами, які забезпечують високий стандарт обслуговування клієнтів банку.

Ukrsibbank — як банк для мінливого світу постійно привертає інновації та пропонує клієнтам нові технологічні рішення. Сьогодні Ukrsibbank як частина BNP— Paribas має амбітну політику корпоративно-соціальної відповідальності і прагне до стійкого розвитку – позитивного впливу на суспільство і навколишнє середовище. У першу чергу банк підтримує проекти, на які може впливати завдяки координації доступності продуктів і послуг, партнерських програм, дій відповідального роботодавця, прозорою закупівельної політики, програм корпоративно-соціальної відповідальності, а головне — залучення команди Ukrsibbank до проактивної позиції — Engagement. Банк, як і група BNP Paribas, має чотири основні пріоритети спрямовані на підтримку підприємців, молодь, потреби суспільства, де працює банк, і захист навколишнього середовища — популяризацію альтернативної енергетики.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися