Мінфін - Курси валют України

Встановити
26 червня 2020, 17:23

Позитивний банкінг: BNP Paribas опублікував інтегрований звіт групи 2019

BNP Paribas — основний акціонер Ukrsibbank — опублікував Інтегрований звіт Групи 2019. «Позитивний банкінг: відповідальний банк за сталу економіку» стали ключовою темою цього року.

Один із розділів звіту спеціально присвячений діям Групи та викликам у протистоянні розповсюдженню Covid-19 на користь підтримки економіки та наших клієнтів – фізичних осіб, підприємців, корпоративних клієнтів та клієнтів середнього та малого бізнесу.

«У світі, що постійно змінюється, BNP Paribas підтримує перехід суспільства до більш стійкої економічної моделі», — повідомив Жан Люм'єр, Голова ради директорів BNP Paribas BNP Paribas.
BNP Paribas — ключовий міжнародний банківський гравець та провідний банк Єврозони, що відіграє важливу роль у створенні умов збалансованого стійкого економічного зростання.
«Основними активами Групи є сильна фінансова стійкість та її диверсифікована, інтегрована бізнес-модель», розповів Жан-Лоран Бонафе, директор і CEO BNP Paribas.

Завдяки міжнародній присутності та регулярній та тісній співпраці між своїми компаніями, Група має ресурси для підтримки всіх клієнтів — фізичних осіб, підприємців, СМБ, великих корпорацій, інституційних інвесторів та громадських організацій — у фінансуванні, інвестиціях, заощадженнях та захисних рішеннях, що допомагають зробити свої проекти успішними. BNP Paribas займає ключові позиції у своїх трьох основних діючих підрозділах: внутрішній ринок, міжнародні фінансові послуги для банківських операцій з роздрібною торгівлею, спеціалізовані фінансові послуги, корпоративний та інституційний банкінг.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися