Мінфін - Курси валют України

Встановити
19 червня 2020, 17:15

Ukrsibbank святкує свій день народження — 30 років

18 червня Ukrsibbank BNP Paribas Group провів святкову онлайн трансляцію з участю топ-менеджменту банку та відзначив 30 років успішного розвитку разом зі своїми партнерами, клієнтами та співробітниками.

Початок роботи банку фактично збігається з початком фінансової системи України. 30 років — це фактично вік нашої країни — час розбудови незалежної держави з потужним європейським потенціалом. І весь цей час банк активно підтримував українську економіку, удосконалював свої процеси і сервіси, використовуючи кращі практики міжнародної Групи BNP Paribas, посилювали знання і вміння 200 річної експертизою групи.

Щоб стати банком для майбутнього, Ukrsibbank постійно трансформувався від відділення в обласному центрі — до участі в одній з найбільших фінансових груп — BNP Paribas, від регіонального банку до лідера національної економіки.

Працюючи в світі, який постійно змінюється, банк прагне бути на крок попереду. І це робота великої команди з більш як 5000 працівників, які створюють банк з високими стандартами і позитивним впливом на навколишнє середовище і суспільство, підтримують клієнтів банку в реалізації малих і масштабних проектів. Саме завдяки їх самовіддачі і професіоналізму банк покращує клієнтський досвід і пропонує технологічні рішення. Ukrsibbank прагне зробити фінансову життя наших клієнтів успішною, безпечною і простий.

«Ми вдячні всім нашим партнерам та клієнтам за співпрацю. Їх успіхи надихають нас ставати краще. Адже саме в прагненні відповідати потребам наших клієнтів, перевищувати їх очікування і своєчасно надавати затребувані новітні сервіси полягає рух до змін і шлях до мрії кожного з нас, — розповіла Яніна Ольховська, директор з комунікації, КСО та залучення Ukrsibbank BNP Paribas Group. — Напередодні свого ювілею і протягом усього року 30-річчя Ukrsibbank розповідає 12 lисторий своїх клієнтів. Це історії про сміливих особистостей, які живуть в постійно мінливому світі. Всі ці історії наповнені змінами: викликами і досягненнями. Ukrsibbank радий і гордий бути частиною цих історій. Як банк для тих, хто змінюється. Як банк для мінливого світу».

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися