Мінфін - Курси валют України

Встановити
18 червня 2020, 15:25

Тримай знижку на нові образи разом з Таскомбанком

Замовляй онлайн на сайті Farfetch зі своєю карткою #PudraCard від Таскомбанку та отримуй знижку 10% на свої нові образи.

Як скористатися пропозицією

Під час оформлення покупки на farfetch.com введи код MASTERCARD10 для отримання знижки.

Умови пропозиції

Farfetch створений для оспівування моди. Це місце, де зібрані вишукані колекції всесвітньо відомих брендів. Це майданчик, що поєднує поціновувачів високої моди, кураторів і творців з усього світу. Farfetch охоплює понад 700 бутиків та брендів і здійснює доставку в майже 190 країн. Зазирни у модний онлайн-всесвіт на farfetch.com. Держателі карток Gold, Platinum, World, World Black Edition, World Elite & Business від Mastercard можуть отримати знижку 10% на сайті за промо-кодом. Знижка діє лише на товари з повною ціною.

Винятки

Акція не діє в таких країнах: Росія, Бразилія, Китай, Гонконг, Казахстан, Білорусь, Вірменія та Киргизстан. Пропозиція діє тільки для окремих брендів. Зверніться до Mastercard за переліком брендів, що беруть участь в акційній пропозиції. Пропозиція не може бути використана в поєднанні з іншими промоційними програмами, пропозиціями, картками зі знижками, ваучерами або VIP-привілеями, якщо не зазначено інше.

Акція діє по 31.12.2020.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися