Мінфін - Курси валют України

Встановити
16 червня 2020, 19:40

Ваш персональний менеджер на зв’язку у чаті Ukrsib online

Ukrsibbank BNP Paribas Group надає віддалений банківський сервіс Premium клієнтам для здійснення операцій без фізичного відвідування відділень та допомагає у зручний спосіб отримати консультацію чи допомогу свого персонального менеджера у захищеному чаті онлайн платформи Ukrsib online.

Для спілкування з персональним менеджером Premium клієнти Ukrsibbank можуть не відвідувати відділення для вирішення фінансових питань, отримати консультацію у захищеному офіційному комунікаційному каналі банку та відповідати у зручний час, заощаджуючи його. До того ж у чаті онлайн платформи Ukrsib online зберігається історія листування і це зручно у випадку, коли потрібно повторно звертатися з тим самим запитанням і достатньо лише переглянути архів попередньої переписки. Також ви можете замовити телефонний дзвінок та візуалізувати персонального менеджера по фото, пригадавши його ім’я у розділі Ukrsib online під назвою «чат».

Основні операції для клієнтів:

  • надання документів в електронному форматі по рахункам (довідки, виписки з відмітками банку)
  • проведення SWIFT переказів/конвертація та купівля-продаж валюти на МВРУ в сумі в еквіваленті 150 тис грн на день
  • проведення платіжних доручень в гривні
  • покриття сервісів по картам (перевипуск ПК/замовлення додаткових карт на третіх осіб, доставка ПК на обране відділення)
  • управління страховими послугами, таких як Тревел, Кардіф (в рамках пакетів), оформлення електронного полісу ОСАГО
  • зміна умов за строковим депозитом (дострокове закриття, зміна реквізитів для виплати)
  • закриття рахунків (крім продукту «Активні гроші», овердрафт для співробітників)

Обов’язковими умовами для можливості проведення операцій дистанційно є: підключення до Ukrsib online, активний номер телефону українського оператора мобільного зв’язку та проведена планова ідентифікація.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися