Мінфін - Курси валют України

Встановити
12 червня 2020, 18:37

Відкривайте бізнес-рахунок онлайн: Ukrsibbank дарує рік безкоштовного обслуговування для клієнтів СМБ

Ukrsibbank BNP Paribas Group пропонує для нових клієнтів банку – юридичних осіб ринку середнього та малого бізнесу – відкрити поточний рахунок у гривні на вигідних умовах та отримати 12 місяців безкоштовного обслуговування*.

Для того, щоб відкрити рахунок для бізнесу в Ukrsibbank по спрощеній процедурі та скористатися акційною пропозицією, заповніть анкету-опитувальник юридичної особи.

Ви зможете швидко надати дані для анкети, адже завдяки системі перевірки контрагентів і співпраці з You Control частина інформації буде внесена з реєстрів автоматично.

«Наші клієнти стають більш вимогливими щодо цифрових рішень. Все, що стосується швидкості та якості обслуговування, вимагає найвищого рівня. Саме тому в прагненні відповідати потребам світу, що змінюється, Ukrsibbank першим реалізував для представників середнього та малого бізнесу можливість практично за один візит відкрити бізнес-рахунок, — зауважив Костянтин Лежнін, заступник голови правління з питань роздрібного бізнесу Ukrsibbank BNP Paribas Group. — Таке оперативне рішення стало можливим завдяки співпраці з компанією You Control та їх системі перевірки контрагентів. Це значно пришвидшило процес відкриття рахунку для бізнесу і дозволило оптимізувати та розподілити час, приділений бізнесу та іншим сферам життя, що допомагають його розвивати. До того ж кожен з клієнтів, хто скористається пропозицією, отримає рік безкоштовного обслуговування».

Для участі в акції:

  • Заповніть «Анкету-опитувальник юридичної особи через систему перевірки контрагентів YouControl» до оформлення у відділенні пакету документів на відкриття рахунку.
  • Отримайте запрошення на зустріч у відділенні від співробітника Контакт-центру Ukrsibbank.
  • Відкрийте до 31.08.2020 року рахунок на акційному тарифному плані «Економ» UAH.

Акція діє до 31 серпня 2020

Для додаткової консультації рекомендуємо Вам зателефонувати за номером 729.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися