Мінфін - Курси валют України

Встановити
8 червня 2020, 17:20

НБУ погодив призначення Володимира Дубєя на посаду Голови Правління Таскомбанку

4 червня 2020 року Правління Національного банку України ухвалило призначення Володимира Дубєя на посаду Голови Правління Таскомбанку.

До призначення на посаду В. Дубєй тимчасово виконував обов’язки Голови Правління, ще раніше обіймав посаду Першого Заступника Голови Правління Таскомбанку.

Таскомбанк продовжить розвиватися як універсальний банк. Серед стратегічних напрямів: розвиток корпоративного кредитування, формування міцної платформи для фінансування стартапів, створення корпоративно-інвестиційного банкінгу, розвивиток Private banking та роздрібного бізнесу.

«Найближчим часом продовжимо розширювати власну компетенцію в традиційних продуктах для роздрібного бізнесу. Переглянемо концепцію відділень і створимо на їх базі фінансові супермаркети. Водночас ми вдосконалюємо онлайн-продукти та послуги, зокрема інтернет-банкінг TAS2U. У сегменті МСБ нас цікавить розвиток системи мікрокредитування та платформи «ТАС24 Бізнес» як важливого каналу онлайн-продажів, — підкреслив очільник Таскомбанку В. Дубєй. — З огляду на гармонійний симбіоз private- та корпоративного бізнесу, ми продовжимо розвивати ці стратегічні напрямки. Будемо збільшувати компетенцію персональних менеджерів для великих компаній не лише в столиці, а й у регіонах. Плануємо запустити програми інвестиційного банкінгу, на підставі отриманої ліцензії з довірчого управління».

Нагадаємо, що В. Дубєй вже очолював Таскомбанк з квітня 2010 року до січня 2016 року. Володимир Володимирович закінчив Дніпропетровський ордена Трудового Червоного Прапора гірничий інститут імені Артема, Національну Юридичну академію України ім. Ярослава Мудрого та Львівський інститут банківської справи Університету банківської справи НБУ. Кандидат технічних наук. У березні 2016 р. Банкір удостоєний титулу «Людина року – 2015».

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися