Мінфін - Курси валют України

Встановити
4 червня 2020, 17:12

Ukrsibbank підтримав «Жіночий клуб» Європейської Бізнес Асоціації

Ukrsibbank BNP Paribas Group як партнер «Жіночого клубу» Європейської Бізнес Асоціації запрошує своїх клієнтів — жінок, які прагнуть до розвитку і нових ідей, на серію онлайн зустрічей «Відповідальне лідерство», які будуть проходити в червні і липні.

«Жіночий Клуб» — це платформа для амбітних жінок, які працюють в компаніях членах Асоціації. На зустрічах клубу учасники можуть обмінюватися досвідом, заводити ділові знайомства, знаходити партнерів і однодумців, ділитися своїми знаннями. В цьому році «Жіночий Клуб» святкує 10-річчя своєї плідної діяльності.

Перша зустріч із серії «Відповідальне лідерство» присвячена утворенню нового покоління — самореалізації через навчання. Вона відбудеться вже наступного тижня — 9 червня. Побачити детальну інформацію про всіх учасниць і дат проведення онлайн-зустрічей, а також зареєструватися на першу з них можна тут.

Партнерство в ювілейному проекті «Жіночого Клубу» Європейської Бізнес Асоціації — це один з кроків програми Ukrsibbank «Жінки в бізнесі», що банк ввів минулого року для жінок підприємців і керівників компаній малого і середнього бізнесу, які хочуть розпочати або вивести свій бізнес на новий рівень розвитку і прибутку.

Так, найбільша європейська міжнародна банківська Група BNP Paribas, частиною якої є Ukrsibbank, активно підтримує жінок-підприємців, створюючи сприятливі умови для започаткування власної справи та розкриття величезного потенціалу жінок. Усюди, де працює BNP Paribas — а це 71 країна світу, банк є активним промоутером сталого розвитку, в тому числі ідеї гендерної рівності, який лежить в основі стратегії BNP Paribas Engagement.

Протягом останнього десятиліття жінки впевнено виходили на перші місця в усіх сферах суспільного життя. Вони активно втілювали своє бачення світу, не боялися висловлювати свою позицію і брати відповідальність за власні рішення. Саме тому ювілейний проект «Жіночого клубу» Європейської Бізнес Асоціації буде присвячений жінкам, які вражають прикладом справжнього лідерства у втіленні соціальних перетворень.

«Ukrsibbank переконаний, що жінки скрізь приносять позитивні зміни: у громадах, сім'ях, на роботі, в бізнесі. Саме тому ми приділяємо жінкам-підприємцям особливу увагу. «Жіночий клуб» — це прекрасна можливість для нетворкінгу, обміну досвідом, підвищення ефективності та обміну інсайтами, народження нових ідей і навіть колаборації та створення нових проектів, — переконана Галина Ольховська, директор з комунікації, КСО і залученості Ukrsibbank BNP Paribas Group. — Підтримуючи жінок, ми сприяємо розкриття їх потенціалу в професійному та підприємницькому напрямку. Ми хочемо, щоб жінки використовували свій талант, навички, творчий підхід заради кращого майбутнього».

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися