Мінфін - Курси валют України

Встановити
2 червня 2020, 17:50

Таскомбанк та ще п’ять банків першими приєдналися до ЛІГА.Money — унікальної платформи порівняння споживчих кредитів

Таскомбанк підписав договір про приєднання до платформи ЛІГА.Money – унікального, безоплатного для споживачів онлайн-сервісу, який дозволяє порівнювати кредитні пропозиції від українських банків. Також до платформи приєдналися ОТП Банк, Акордбанк, Укрсиббанк, Райффайзен Банк Аваль та Правекс-Банк.

Вебсайт money.liga.net також надаватиме споживачам незалежні поради для прийняття зважених фінансових рішень. Цю онлайн-платформу урочисто запустять у червні 2020 року медіахолдинг Ligamedia, Проект USAID «Трансформація фінансового сектору» та банки-партнери.

«Ми вітаємо банки, які вже приєдналися до ЛІГА.Money або перебувають у процесі приєднання. Це крок до відкритості у споживчому кредитуванні, – наголосив Роберт Бонд, керівник Проекту USAID «Трансформація фінансового сектору». – Готовність цих банків розкривати споживачам повну інформацію про загальну вартість кредиту в простому для розуміння інструменті порівняння є прогресивним вчинком. Їхнє приєднання є свідченням серйозних змін у кредитуванні населення України банками та їхньому ставленні до клієнтів».

ЛІГА.Money надаватиме споживачам точну, надійну та зрозумілу інформацію для порівняння різних кредитних продуктів від банків, а саме кредитів на особисті цілі, на авто, на житло та кредитних карток. Інформацію про кредити завантажуватимуть на платформу самі банки відповідно до узгодженої методології. Українські споживачі вперше зможуть по-справжньому порівнювати та вибирати найвигідніші кредити на основі реальної річної процентної ставки – ключового показника вартості кредиту.

«Кредитометр ЛІГА.Money дозволить споживачам економити час, гроші та нерви, порівнюючи кредитні пропозиції банків в режимі онлайн, без необхідності відвідувати відділення банків, що є дуже доречним в часи COVID-19, – зазначив Дмитро Бондаренко, CEO Ligamedia. – Ще важливішим є те, що користувачі ЛІГА.Money можуть бути впевненими в корисності кредитометра для них: пропозиції, які вони бачать, є реальними, а досить глибока і справедлива методологія порівняння була розроблена Проектом USAID «Трансформація фінансового сектору».

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися