Мінфін - Курси валют України

Встановити
2 червня 2020, 17:39

Подарунки за онлайн розрахунки в Ukrsib online

Ukrsibbank BNP Paribas Group за результатами довгострокової акції «Подарунки постійним користувачам від Ukrsib online розіграв кешбек по 1000 грн і визначив 100 переможців серед тих, хто активно користувався онлайн-банкінгом протягом трьох місяців: лютого, березня, квітня.

Кожен місяць до кінця 2020 року Ukrsibbank розігрує цінні призи серед постійних користувачів Ukrsib online. Постійними користувачами онлайн-банкінгу стають всі клієнти, які зробили хоча б одну фінансову операцію в кожному з останніх трьох місяців підряд.

«Наш онлайн банкиг Ukrsib online стає все більш привабливим в умовах сучасного світу, коли клієнту насправді важливі три речі: безпека, простота у використанні і економія часу. До того ж з таким інтерфейсом, як в Ukrsib online, легко тримати фінансовий баланс, контролюючи всі свої витрати. Приємним бонусом до всього стає те, що до кінця року банк заохочує безготівкові розрахунки і розігрує кожен місяць кешбеки за онлайн платежі», — зазначив Костянтин Лежнін, Заступник голови правління з питань роздрібного бізнесу Ukrsibbank BNP Paribas Group.

Якщо протягом попередніх двох місяців клієнти Ukrsibbank активно поповнювали рахунки мобільного телефону, робили переклади з реквізитами, платили кредит картками інших банків, оплачували комунальні послуги за допомогою Ukrsib online, здійснивши те ж саме в травні, вони стають учасниками розіграшу в червні. Брати участь у розіграші можна щомісяця, навіть якщо раніше ви вже були переможцем.

Щоб стати учасником акції, вибирайте серед переліку фінансових послуг, що надаються Ukrsibbank завдяки онлайн банкінгу, зручні і потрібні саме вам. Здійснюйте будь-який платіж через Ukrsib online протягом двох місяців поспіль і починаючи з третього ви автоматично стаєте учасником розіграшу.

За 2 роки з дня запуску більш ніж 1 млн клієнтів Ukrsibbank BNP Paribas Group стали користувачами оновленої онлайн платформи інтернет-банкінгу Ukrsib online.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися