Мінфін - Курси валют України

Встановити
1 червня 2020, 17:30

Ukrsibbank та ще п'ять банків першими приєдналися до Ліга.money — унікальної платформи порівняння споживчих кредитів

Ukrsibbank BNP Paribas Group та ще п'ять банків: АТ ОТП Банк, АТ «Таскомбанк, ПАТ КБ Акордбанк, АТ Райффайзен банк Аваль і АТ Правекс Банк підписали договору про приєднання до платформи ЛІГА.Money — унікального, безкоштовного для споживачів онлайн-сервісу, який дозволяє порівнювати кредитні пропозиції від українських банків.

Сайт також буде надавати споживачам незалежні поради для прийняття виважених фінансових рішень. Цю онлайн-платформу урочисто запустять у червні 2020 медіахолдинг Ligamedia, Проект USAID «Трансформація фінансового сектору» та банки-партнери.

«Ми вітаємо банки, які вже приєдналися до Ліга.Money або знаходяться в процесі приєднання. Це крок до відкритості у споживчому кредитуванні, — зазначив Роберт Бонд, керівник Проекту USAID «Трансформація фінансового сектора». — Готовність цих банків розкривати споживачам повну інформацію про загальної вартості кредиту у зручному для розуміння інструменті порівняння є прогресивним вчинком. Їх приєднання є свідченням серйозних змін у кредитуванні населення України банками та їх відношенні до клієнтів».

Ліга.Money буде надавати споживачам точну, надійну і зрозумілу інформацію для порівняння різних кредитних продуктів від банків, а саме кредитів на особисті цілі, на авто, на житло і кредитних карток. Інформацію про кредити будуть завантажувати на платформу самі банки відповідно до узгодженої методології. Українські споживачі вперше зможуть по-справжньому порівнювати і вибирати найвигідніші кредити на основі реальної річної процентної ставки — ключового показника вартості кредиту.

«Кредитометр Ліга.Money дозволить споживачам заощаджувати час, гроші і нерви, порівнюючи кредитні пропозиції банків в режимі онлайн, без необхідності відвідувати відділення банків, дуже до речі в часи COVID-19, — зазначив Дмитро Бондаренко, CEO Ligamedia. Ще важливіше те, що користувачі Ліга.Money можуть бути впевненими в корисності кредитометра для них: пропозиції, які вони бачать, є реальними, а досить глибока і справедлива методологія порівняння була розроблена Проектом USAID «Трансформація фінансового сектора».

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися