Мінфін - Курси валют України

Встановити
28 травня 2020, 14:31

Ukrsibbank отримав нагороду кращого роботодавця в Україні та Європі — Top Employer

Ukrsibbank — єдиний банк в Україні, який пройшов міжнародну сертифікацію як роботодавець.

Ukrsibbank отримав нагороду кращого роботодавця в Україні та Європі — Top Employer. Це єдиний в Україні банк, який пройшов міжнародну сертифікацію як роботодавець, і одна з шести міжнародних компаній в країні, що має статус Top Employer.

Один з ключових критеріїв успіху в проходженні такої сертифікації — залучення лідерів в процеси взаємодії з людьми. Мова йде про притягнення і розвитку талантів, підвищення задоволеності і взаємодії з співробітниками в управлінні змінами.

Піклуючись про свою команду в нових реаліях, Ukrsibbank як Top Employer вибрав віддалену роботу для тих співробітників, хто може виконувати свої обов'язки вдома. Так, для ефективного управління і залучення співробітників у перші дні карантину була відкрита гаряча лінія, якою управляли HR-бізнес-партнери, надаючи інформацію про засоби індивідуального захисту, графіка роботи, віддаленого доступу і тому подібне. У закритому Телеграм-каналі для співробітників публікуються регулярно важливі новини, графіки організованого транспорту.

За словами начальника Департаменту управління персоналом Ukrsibbank BNP Paribas Group Наталії Галунко, багато звернень співробітників не стосується робочої життя, а пов'язані з рівнем стресу, який є у людей, з їх бажанням висловитися і бути почутими. У результаті банк організував окрему лінію консультування з професійним психологом.

«Для ефективного переходу на віддалений режим HR-команда організувала різні формати навчання, вебінари, фактично ставши консультантами перших сесій віддаленої роботи в командах. Простіше кажучи, ми навчали колег, як організовувати онлайн-сесії та адміністрували перші ворк-шопи та робочі наради. Зараз ми розуміємо, що нам потрібно повернутися до звичайного операційного циклу, але враховуючи нові організаційні умови », — зазначила Наталія Галунко.

У Ukrsibbank переконані, що готовність ділитися інформацією і відкритість керівників допомогли зберегти залученість персоналу.

«Для цього важливо, щоб лідери чітко транслювали бачення цілої картини – великого контексту і демонстрували розуміння того, як організація повинна реагувати на кризу, що буде з компанією в майбутньому. У нашій компанії ми щотижня організуємо стрім, де топ-менеджмент в прямому ефірі відповідає на питання співробітників. Дуже важливо, щоб безпосередні керівники також розуміли великий контекст, виявляли емпатію, розмовляли з людьми і пояснювали їм, як на них особисто вплинуть зміни в майбутньому», — констатувала Наталія Галунко.

Бути компанією для світу, який постійно змінюється, — це відповідати на виклики мінливого світу. Для цього потрібно залишатися гнучкими, креативними і новаторськими.

«Як відповідальний працедавець Ukrsibbank прагне створити таке робоче середовище, де дбають про добробут кожного працівника. Це передбачає постійний розвиток потенціалу та можливості обміну експертизою серед різних учасників міжнародного банку», — зазначила Наталія Галунко.

Міжнародна сертифікація Top Employer заснована у 1991 році і передбачає єдину методологію для оцінки роботодавців у всьому світі. В цьому році пройшли сертифікацію 1554 організації в 118 країнах світу. Сукупно у цих організаціях працює більше 6 млн чоловік.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися