Мінфін - Курси валют України

Встановити
28 травня 2020, 14:22

Онлайн онбординг для нових клієнтів Ukrsibbank

У травні Ukrsibbank BNP Paribas Group запропонував потенційним клієнтам можливість відкрити банківський рахунок онлайн через інтернет-платформу Ukrsib online та отримати платіжну картку — New card з кэшбеком 5% за покупки в Інтернет. Вже більше 5000 потенційних клієнтів завантажили додаток, а кілька сотень отримали платіжні картки.

«Перевага онлайн онбординга особливо актуальна сьогодні в умовах карантину, коли зручні безготівкові та безконтактні платежі є найкращим і безпечним рішенням, — підкреслив Костянтин Лежнін, заступник голови правління з питань роздрібного бізнесу Ukrsibbank BNP Paribas Group. — Ukrsibbank активно розвиває безготівкову економіку України і робить послуги платіжними картками доступними для всіх. Впровадження актуальних функцій в нашому інтернет-банкінгу Ukrsib online дозволяє нам, з одного боку, збільшити клієнтську базу. А з іншого — підвищити рівень NPS клієнтів, оскільки ми спостерігаємо активний попит на якісні безготівкові платежі».

Так, за даними НБУ, у першому кварталі 2020 року кількість безготівкових операцій порівняно з аналогічним періодом 2019 року, зросла на 24,5%, а сума — на 15,6%.

Щоб замовити картку і отримувати кешбек вам знадобиться всього 10 хвилин в додатку Ukrsib online, яке можна завантажити в App Store, так і в Google Play, поставити позначку «новий клієнт», надати фотографію документів (паспорт, ІПН) і заповнити коротку онлайн — анкету. Зазначимо, що вже зараз банк розробляє можливість доставки карт за обраним клієнтом адресою.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися