Мінфін - Курси валют України

Встановити
22 травня 2020, 18:45

Канни стають ближчими для клієнтів Ukrsibbank

Ukrsibbank BNP Paribas Group повідомляє про зміну умов акції у зв'язку з відміною організаторами Каннського кінофестивалю 2020.

Строк дії акції продовжено, а саме до 15 травня 2020 держателі Premium карток Platinum, World Black Edition та World Elite міжнародної платіжної системи Masterсard® можуть взяти участь у розіграші поїздки на майбутній Каннський міжнародний кінофестиваль, який відбудеться 2021 року.

Ukrsibbank в цьому році відзначає 30 років успішного зростання і розвитку разом зі своїми клієнтами, поділяючи одне із найважливіших захоплень- кінематограф. Банк як частина міжнародної Групи BNP Paribas, яка понад 100 років підтримує кіно, провідні європейські та міжнародні кінофестивалі, прагне максимально залучити наших клієнтів до естетики цифрового мистецтва», — розповів Костянтин Лежнін, заступник Голови Правління з роздрібного бізнесу Ukrsibbank BNP Paribas Group.

Розіграш унікальної поїздки відбудеться до 31.05.2020. Переможець отримає сертифікат, що надає можливість отримати поїздку до Франції у Канни на три дні під час проведення Каннського кінофестивалю 2021 року.

Для участі у акції клієнтам Ukrsibbank необхідно здійснити 80 та більше покупок карткою через POS-термінали у торгівельно-сервісній мережі або інтернет на суму не менше 50 грн одним чеком.

Акція триває з 20 лютого по 15 травня 2020 року.

Зазначимо, що поїздка на кінофестиваль розрахована на двох осіб, які три доби проживатимуть у Каннах. Також у поїздку враховано переліт, трансфер, проживання, харчування, квитки на відвідування показу одного фільму згідно програми Каннського фестивалю.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися