Мінфін - Курси валют України

Встановити
19 травня 2020, 17:46

Ukrsibbank відкрив оновлене відділення в Миколаєві

18 травня в Миколаєві Ukrsibbank BNP Paribas Group відкрив оновлене 702 відділення за адресою: вул. Богоявленський, 342/2.

Відзначаючи 30 річницю Ukrsibbank, банк постійно інвестує в якість обслуговування і надалі сприяє оновленню відділень, що підтверджує надійність фінансового партнера і свідчить про сталий бізнес-структури. Для банку, як частини міжнародної групи BNP Paribas, дуже важливо, щоб заходячи у відділення Ukrsibbank, клієнти відчували атмосферу групи в цілому.

Саме 702-е відділення Ukrsibbank стало першим в Миколаєві 18 років тому, поки воно поєднує високий європейський рівень банківського сервісу, сучасні технології та якісну фінансову експертизу. І хоча банк радить максимально використовувати зручний онлайн-банкінг Ukrsib online і безготівкові розрахунки, працівники банку завжди чекають тих, кому необхідно звернутися у відділення.

«Відновлення роботи відділень банку, закритих під час карантину, буде відбуватися в кілька етапів і залежить від пом'якшення карантинного режиму, в першу чергу, і повноцінного запуску громадського транспорту, — зазначив Костянтин Лежнін, заступник голови правління з питань роздрібного бізнесу Ukrsibbank BNP Paribas Group. — Перша хвиля відкриття відбулася 12 травня ми відкрили додатково 36 відділень».

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися