Мінфін - Курси валют України

Встановити
13 травня 2020, 20:44

BNP Paribas group: фінансовий результат на 31 березня 2020

Рада директорів BNP Paribas — основного акціонера Ukrsibbank — провів зустріч 4 травня 2020. Засідання проходило під головуванням Жана Люм'єра, Комісія розглянула результати діяльності Групи за перший квартал і схвалив фінансову звітність 2020 року.

1 квартал 2020 Відмінні бізнес результати за квартал в умовах кризи охорони здоров'я

Хороший дохід незважаючи на критичні ринкові потрясіння в кінці кварталу

Дохід: -2.3% порівняно з першим кварталом 2019 + 2.8% виключаючи вплив кризи у сфері охорони здоров'я в першому кварталі 2020 (-568 млн €)

Значне зменшення операційних витрат згідно плану
Операційні витрати: -3.5% у порівнянні з першим кварталом 2019

Збільшення операційного доходу
Операційний дохід: + 1.3% порівняно з першим кварталом 2019

Збільшення витрат на резервування, пов'язаних з кризою охорони здоров'я
Витрати на резервування 67 базисних пунктів, з яких 23 базисних пункту (502 млн €) пов'язані з кризою охорони здоров'я

Хороші результати в напрямку досягнення цілей 2020, за винятком впливу кризи у сфері охорони здоров'я

Чистий прибуток: 1,282 млн € (-33.2% порівняно з першим кварталом 2019) + 6.7% виключаючи вплив кризи у сфері охорони здоров'я

Стійкий баланс:

Показник CET1: 12.0%

Багато країн світу, постраждалі від пандемії в боротьбі з Covid-19 вжили заходів охорони здоров'я для захисту своїх громадян і уповільнення поширення вірусу. Економічні і соціальні наслідки були значними.

BNP Paribas вступив в цю кризу, скориставшись диверсифікованої і стійкою бізнес-моделлю, з надійною фінансовою структурою (коефіцієнт CET1 12,1% і наявними резервом ліквідності 309 млрд євро станом на 31 грудня 2019), структурної диверсифікації ризиків і чітким управлінням ризиками. Довгострокові відносини з клієнтами лежать в основі моделі управління та інтегрують використання високоефективних цифрових рішень.

З позиції надійності, BNP Paribas в ці складні часи мобілізує свої сили і команди підтримки індивідуальних, корпоративних та інституціональних клієнтів.

Таким чином, Група за дуже короткий проміжок часу прийняла заходи по охороні здоров'я для захисту здоров'я своїх працівників і надання всіх послуг, необхідних для сталого функціонування економіки, розширюючи потенціал своїх мереж, інформаційних технологій і модернізуючи ресурси з кібербезпеки. Суб'єкти і їх працівники мобілізуються у всіх структурах і географіях для просування і швидкого впровадження конкретних рішень, необхідних для підтримки економічних суб'єктів і громадянського суспільства.

Група продемонструвала дотримання своїх зобов'язань перед суспільством і підтримала лікарні та медичні дослідження, вразливих осіб, молодь — більше 50 млн євро виділили на допомогу в 35 країнах; більше 100 млн інвестицій — на підтримку малого і середнього бізнесу та охорони здоров'я.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися