Мінфін - Курси валют України

Встановити
7 травня 2020, 16:02

Ukrsibbank — відмовляється від використання одноразових предметів з пластику

Ukrsibbank як частина глобальної групи BNP Paribas запустив екологічну програму «Зелена компанія для співробітників» для створення еко-дружнього середовища та скорочення прямого впливу на навколишнє середовище.

Банк зобов'язується відмовитися від використання одноразових предметів з пластику і максимально скоротити його кількість в робітничому середовищі: в сферах громадського харчування, матеріально-технічного забезпечення офісів банку, а також рекламних товарів та сувенірної продукції. Також банк залучає своїх співробітників до турботи про довкілля у повсякденному житті.

«Зелена компанія» — це один з кроків позитивного впливу, відповідний цілям сталого розвитку ООН і підписаним BNP Paribas Паризькому кліматичного угоди.

Боротьба з пластиком — важлива екологічна та соціальна проблема. Тільки в 2017 році загальний обсяг випуску пластику в світі склав 348 млн тонн. За даними вчених з 1950 по 2015 рік було вироблено 8,3 млрд тонн пластику, 6,3 млрд тонн з яких і зараз є сміттям. Адже тільки 9% було перероблено, 12% спалені, а це значить, що 79% утилізували на звалищах або скинуті у навколишнє середовище, особливо в океан. Про це йдеться у документальному фільмі «Океан» Крейга Лісона — посла захисту навколишнього середовища і сталого розвитку BNP Paribas.

Ukrsibbank постійно піклується про навколишнє середовище. Вже кілька років поспіль співробітники банку висаджують сотні дерев і кущів у різних містах України. Також Ukrsibbank популяризує серед клієнтів і партнерів поновлювані джерела енергії, енергетичну ефективність, стійку мобільність і переваги «циркулярної» економіки.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися