Мінфін - Курси валют України

Встановити
30 квітня 2020, 19:32

Нові сервіси Електронного банкінгу

Таскомбанк дякує своїм клієнтам, які обрали його своїм фінансовим партнером. З метою вашого комфортного та ефективного обслуговування, банк завжди йде в ногу з часом і впроваджує нові технології та сервіси.

Нові сервіси Електронного банкінгу

Відтепер комплекс Електронного банкінгу оснащений двома новими сервісами, які забезпечать додаткові заходи безпеки та комфорту дистанційних каналів обслуговування:

  • Google Authenticator;
  • Налаштування прав співробітників.

Google Authenticator — це додатковий сервіс отримання одноразових паролів за допомогою додатків Googlе. Приємний бонус — відправка паролів за допомогою Google Authenticator не тарифікується. Встановити сервіс можна самостійно за посиланням.

При необхідності ви завжди зможете повернутися до традиційних способів отримання одноразових паролів, таких як SMS або ОТР-токен. Детальна інструкція «Налаштування Google Authenticator» (сторінка 170).

Сервіс Налаштування прав співробітників («Матриця повноважень») дає можливість керівнику швидко реалізовувати управлінські рішення, делегуючи повноваження співробітникам. Тепер ви маєте змогу налаштувати онлайн (без участі банку) можливість перегляду, а також самостійно змінювати права для своїх співробітників на роботу з документами, звітами і рахунками.

Щоб відкрити перелік співробітників у комплексі Електронного банкінгу необхідно в розділі Мої дані та налаштування перейти на вкладку Права співробітників. Детальна інструкція «Права співробітників» (сторінка 173).

За додатковою інформацією звертайтеся за телефонами контактного центру 044 290 97 77 або до вашого персонального менеджера.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися